Rødovre Centrum havde søndag den store fornøjelse at sætte plads til rådighed for danmarksmesterskabet i 2 mod 2 – en turnering, som August ‘Agge Rosenmeier og Dennis ‘Norden‘ Nordenbøl vandt sidste år. Denne gang var de to forsvarende mestrer dog splittet med hver sin holdkammerat, og kun den ene skulle senere befinde sig i finalen.

Verdensmesteren Agge havde i år selskab af Mathis ‘Revi‘ Iversen under navnet Unique Models, mens Norden stillede op med Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen under navnet F.C. Snot-boblerne. Begge hold kom videre fra gruppespillet.

Sports-Gamings helt egen Simon Juul var dommer på dagen, og han styrede aktiviteterne med hård hånd. De små problemer, der opstod tog han hånd om med samme ro som til DM i sidste weekend i Papirhallen, og trods manglende plads samt skærme, der gav hold i ryggen, var stemningen forrygende og intensiteten fra de deltagende på et meget højt niveau. Dette resulterede også i, at flere seedede måtte mærke presset og skulle kæmpe yderligere for sejrene. De bedste eksempler kunne ses hos Dcakici-Anqes, hvor Magnus ‘Anqes‘ Andersen og Dennis ‘Dcakici‘ Cakici allerede smuttede ud i gruppespillet og hos Breezer Kongerne, hvor Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg og Kent ‘TalentKent‘ Brylle gik videre med blot 3 point.

En anden favorit valgte dog også at gøre sig bemærket. Indianerne med Daniel Barnewitz og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg viste stærke takter og gik ubesejret gennem gruppespillet uden at lukke mål ind. Denne stil fortsatte de og pludselig stod de i semifinalen uden for alvor at være blevet presset i en eneste kamp. Her skulle de møde Team Jaik, som bestod af to ukendte spillere ved navn Jacob Agber og Christopher Carlsen. De måtte dog også sande, at Indianernes defensiv bare ikke kunne låses op og tabte dermed 1-0 i en tæt semifinale.

I den anden semifinale var både F.C. Snot-boblerne og Unique Models at finde, og det skulle vise sig at blive en yderst underholdende kamp, som skulle helt ud i forlænget spilletid for at finde en vinder. Trods et spilovertag til Unique Models kunne F.C. Snotboblerne tidligt i den forlængede spilletid sætte bolden ind bag Neuer, hvorefter de for alvor kom på overarbejde for at forsvare den føring, som til slut sendte dem i finalen. Her var de tilbageværende vidner til en fantastisk præstation fra Indianerne, som igen holdt buret rent og kom foran 1-0 på et heldigt straffespark, hvorefter de i slutningen af kampen kunne lukke og slukke til 2-0.

Dermed kunne Indianerne løfte checken på 10.000 kroner, mens Norden og Danni Jensen måtte nøjes med halvt så meget. Tredjepladsen gik til Unique Models, der vandt 3-2 efter forlængede spilletid.

Stort tillykke til Lars Korreborg og Daniel Barnewitz med den yderst flotte sejr, som blev sikret uden at lukke et eneste mål ind i hele turneringen.

2v2 DM

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.