Seedning #1 – August Rosenmeier

Med en enkel dag tilbage, før det går løs i Øksnehallen, skal vi se på den største favorit af dem alle. Navnet er August ‘Agge‘ Rosenmeier, og han har ikke kun vist sig frem i Danmark, men også ude i den store verden, hvor han kan prale af en plads i top 10 til ESWC, top 3 til Gfinity i London og en plads til sommerens FIWC for tredje år i træk. Dette er også den forsvarende mester til Copenhagen Games, ligesom han er dobbelt danmarksmester, og han har efterhånden hentet så mange store resultater, at det er svært at holde styr på dem alle. Vi har taget en snak med storfavoritten til Copenhagen Games:

Hej Agge. Hvordan synes du, at FIFA året er gået for dig indtil videre?

Jeg synes, at det er gået udmærket indtil videre. Resultatmæssigt har jeg vundet alt, hvad jeg har stillet op til i Danmark, været til internationale turneringer i form af ESWC og Gfinity med acceptable placeringer, og så har jeg kvalificeret mig til topprioriteten FIWC igen, hvilket jeg er utrolig glad for. Så jeg føler, at det har gået som forventet, men jeg mangler dog stadig at vinde noget internationalt, før jeg er 100 % tilfreds!

Hvad er dine forventninger til CPH games – og hvem tror du vinder? (gerne top 3)

Målet er naturligvis at forsvare titlen. Jeg går altid ind med den mentalitet, at jeg kan vinde. Når det så er sagt, hader jeg at pege på mig selv som en vinder, så min top 3 må lyde således:

1. Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg – Har størst erfaring med xbox 360 og han virker klar for tiden.

2. Mathias ‘Iver‘ Iversen – Når altid ret langt til turneringer

3. Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz – Med tre fra Tricked i et relativt “lille felt” (50-60 deltagere indtil videre), ser jeg store chancer for, at en af de tre(Oli,Barne,Suit) ender inde for top 3.

Hvordan har du tænkt dig at forberede dig på turneringen, eftersom den er på Xbox?

Jeg har heldigvis, takket være Xbox Danmark og Microsoft, fået en Xbox One og Xbox 360, så jeg har haft optimale muligheder for træning, og den tid har jeg udnyttet til et par kampe – men træningen er først for alvor startet her i ferien.

Hvad er dine forventninger til resten af årets turneringer som FIWC, Aalborg Open og DM?

Jeg så gerne mig selv som verdensmester, men mine forventninger er minimum at passere gruppespillet også tage den derfra Aalborg open skal vindes, lige så vel som jeg skal forsvare titlen på min hjemmebane på Fodboldfabrikken.

Vi så til Exclu, at du brugte Brasilien som dit hold. Er det noget, du måske vil gøre igen, nu hvor FIWC bliver spillet med landshold?

I skal ikke forvente at se mig med et landshold, da jeg fandt ud af FIWC bliver World Cup edition spillet. Alt fokus på FIWC må blive efter, at de danske events er overstået. Jeg har overvejet Bayern til imorgen, men som de fleste ved, ender jeg nok højst sandsynligt med Madrid.

 

Hermed er vi kommet gennem vores top 8 til Copenhagen Games og er for alvor klar til i morgen, hvor det hele går løs.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.