I gårsdagens turnering skulle der igen findes to spillere, der ville kvalificere sig til den danske ESWC-kvalifikation i Fredericia d. 10. oktober. Denne gang blev det så et velkendt navn samt endnu en spiller fra ECVisualize – og disse to spillere er Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg samt Masi Elghawi.

Begge spillere startede, helt utroligt, i samme gruppe. Masi og Lars gik videre med hhv. 7 og 6 point, og derfor skulle der altså en del kampe til i slutspillet, før vi endte med finalen. Undervejs slog Masi bl.a. Nicklas ‘Niller’ Stensgaard ud samt Wali ‘Kaz’ Kazmi, mens Lars slog Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf ud. Da de mødtes i finalen, så man en spændende og tæt kamp, som dog blev vundet af Lars med 2-1. Begge spillere er kvalificeret, mens Lars er blevet seedet. Desuden vinder begge spillere en kasse CULT Cola.

Vi snakkede kort med Masi om hans forventninger til turneringen i Fredericia, og han sagde således:
Jeg forventer at det bliver en rigtig fed og intens finale. Jeg håber at vi får sendt den helt rigtige vinder videre til Paris, som kan repræsentere os danskere og vise dem at vi har et højt niveau. Jeg har kun prøvet at spille en kamp i FIFA 16 med kvinder, så jeg har ingen idé om hvordan gameplayet kommer til at være, men jeg glæder mig meget til det nye spil, som kommer til at kræve en stor tilvænning af alle os FIFA spillere. Men jeg vil øve en masse i FIFA 16 og forventer selvfølgelig i sidste ende, at en ECV-spiller bliver sendt til Paris.

Vi har naturligvis også snakket med Lars, og han sagde:
Den betyder meget for mig, når jeg kvaller i første forsøg. Det var ikke nemt og jeg var heldig i nogle kampe(især imod Hassanplayer) så da jeg kom til finalen ville jeg nyde den og tog United, som jeg heldigvis vandt med. Udfordringen var stor i samtlige kampe, hvor jeg mødte mange velspillende modstandere, som holdte godt i bolden selvom de fleste spillede med 5 def, hvilket er imponerende. Forventer at ryge i finalen for 3 år i træk og vinde den, men det bliver svært med det høje niveau i dansk FIFA, men jeg håber da at gå hele vejen som sidste år.

Vil du være med i næste kvalifikation, eller er du interesseret i at vide mere, kan du finde flere informationer her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.