To danskere levede op til den danske præstation i Audi Cup kvalifikationen i torsdags, og de kan nu også se frem til at pakke kufferten og tage turen til Köln, når det går løs til Audi Cup i maj, hvor den helt store hovedpræmien er en lækker Audi A3.


Det er ikke et sjældent syn, at Audi Cups kvalifikationsturneringer er proppet op med danske spillere, og det var den igen i går. I går aftes blev der afholdt den 2. ekstra kvalifikationsturnering, da der stadig mangler 9 deltagere til den endelige finale som afholdes den 1-3 maj. Arrangøren havde igen besluttet sig at top 3, ville få et wildcard, og sikre sig en plads til den helt store Grand Final i Cologne. I går deltog hele fem danskere ud af de 20 deltagere. Arrangøren valgte oven i købet at skrive følgende i Audi Cup-gruppen på facebook: Denmark rules Audi Cup? Hvilket er meget sjovt.

I går deltog spiller som Kent ‘TalentKent‘ Brylle, Mads ‘Homez‘ Holm, Masi ’Masi-3520’ Elghawi, Jeppe ’FogsDK’ Fogsgaarden og Jacob ’Jupirervej’ Hansen, og for anden gang inden for en uge endte det med stor dansk succes!

Turneringen blev holdt med gruppespil og dernæst slutspil hele vejen. Helt kontroversielt havde arrangøren valgt at top 4 fra hver gruppe ville gå videre til slutspillet, og det tog danskerne meget god i mod.

Jupirervej og Elghawi var som de eneste danskere endt i samme gruppe. Efter det indledende gruppespil var alle danskere at finde i slutspillet. TalentKent havde vundet sin gruppe med 10 point og en målscore på hele 21-8, så han var i hvert fald i målhumør! De andre 4 danskere var endt på en 3-4. plads, så det tog danskerne rigtig godt imod, da man som normalt lader 1-2 pladsen i gruppen gå videre, men ingen undskyldninger! Efter først runde af slutspillet, var der kun to danskere af finde i kvartfinalen, TalentKent og Elghawi. Elghawi slog den stærke tysker Super17Nova ud, og TalentKent slog en anden tysker ved navn ScheppoScheppert. Vores to danske spillere var endt i hver deres side af turneringsgrenen, så de kunne ikke møde hinanden før finalen. I kvartfinalen skulle Elghawi op i mod Vitoslav7 fra Vietnam, og TalentKent skulle op mod tyskeren Eraser_torben, og her trak danskerne sejrigt ud ad kampene med forholdsvis sikre sejre på henholdsvis 7-2 og 7-0. Eftersom danskerne var nået hele vejen til semifinalen, var de sikret minimum en til playoff-kamp, da top 3 som sagt gik videre. I den ene danske semifinale blev det til en yderst tæt affære. TalentKent skulle op mod Andooo_9, men han trak det længste strå og slog ham med de tætte cifre 2-1. I den anden semifinale blev det aldrig spændende. Elghawi viste stor målform og maste sin modstander uA-Mirkan040 fra Holland med hele 9-4! På daværende tidspunkt var vi allerede garanteret to danskere til Audi Cup, men finalen skulle spilles lige meget hvad, og i den danske finale trak Elghawi det længste strå og vandt kampen 3-1. I kampen om 3-4.-pladsen og et wildcard vandt tyskeren Andooo_9 over hollænderen uAMirkan040 med 3-2, og dermed også tillykke til ham, selvom han er tysker! Dermed endte endnu en Audi Cup kvalifikation med dansk succes! Vi kan nu se frem til at skulle se hele 12 (hvis ikke flere) danskere i Tyskland, hvilket kun er positivt!

Vi har taget en kort snak med de to danskere. Vi starter ud med et interview med Elghawi, og han var yderst tilfreds da vi snakkede med ham.

“Tillykke med det Masi! Hvad betyder den her billet til Tyskland for dig?”

Mange tak. Den betyder meget for mig, især når jeg havde lovet min ven Hassan (HassanPlayer red.), at komme og støtte ham, og spille 2vs2 med ham. Og at jeg selv kvallede mig, er bare en ekstra bonus.

“Jeg tror det var de færreste, der havde set den komme at du kvallede dig. Havde du selv troen på det?”

Efter at have faldet foran målstregen alle 4 gange jeg deltog i kval-turneringerne hvor jeg røg ud i semifinalerne og kvartfinalerne, så havde jeg troen på det. Det så sort ud i gruppespillet, men jeg følte at jeg dominerede i alle mine kampe og også i knock-out runderne.

“Du vil nok blive set som underdog i Köln. Skal du ned og give de store drenge problemer?”

Jeg vil tage én kamp af gangen. Jeg håber at gå videre fra gruppespillet i første omgang. Jeg håber at jeg kan få erfaring via. en stor international turnering.

 Som sagt fik vi også en snak med den anden dansker, som kvalificerede sig til Audi Cup, nemlig Kent Brylle.

”Tillykke med gårsdagens ekstra billet. Kan du sætte nogle ord på ved glæden om at du skal ned til Tyskland og spille?”
Tak! Det bliver spændende i hvert fald! At prøve at spille en international turnering kan helt sikkert give noget værdifuld erfaring, som kan bruges fremadrettet. Førsteprioritet er dog at få nogle hyggelige dage med drengene.

”Du har som sagt prøvet et par gange efterhånden. Hvor skuffet havde du været, hvis de ikke havde lykkedes dig, at komme med i sidste ende?”

Jeg har blot prøvet 2 gange før i går, så det er ikke fordi jeg har brugt 100 forsøg på at prøve det og vise en kæmpe iver efter at komme af sted. Jeg ville alligevel tage derned med drengene og samtidig støtte Lasse. Så var jeg ikke kommet med, ville det ikke betyde det store. Jeg har jo også en 2vs2 turnering med Peter Mølgård dernede, som jeg også ser frem til.

”For nyligt blev du offentliggjort som Lasses kommende coach til VM. Bliver Audi Cup en god mulighed for at teste jeres samarbejde af?”

Det gør det i hvert fald. Jeg var taget derned selvom jeg ikke havde kvalificeret mig, da det er en god mulighed for at få arbejdet mere sammen med Lasse, som er førsteprioritet dernede. Så jeg vil ikke sige, at samarbejdet skal testes af, da vi allerede har siddet i situationerne mange gange og ved, hvordan vi skal gå til hver vores opgave. Vi får dog mulighed for at forbedre det endnu mere.

Dermed skal der lyde et stort tillykke til Kent ‘TalentKent‘ Brylle og Masi ‘Masi-3520Elghawi, som endelig formåede at kvalificere sig.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.