Endnu to danskere kan nu se frem til at pakke kufferten og tage turen til Köln, når det går løs til Audi Cup i maj, hvor den helt store hovedpræmien er en lækker Audi A3.


Det er slet ikke noget nyt, at Audi Cups kvalifikationsturneringer er proppet op med danske spillere hver gang. I går aftes blev der afholdt en ekstra kvalifikationsturnering, da der stadig mangler 12 deltagere til den endelige finale som afholdes den 1-3 maj. Top 3 ville få et wildcard, og sikre sig en plads til den helt store Grand Final i Cologne! I går deltog danske spillere som Jesper ‘Pilm‘ Prang, Hassan ‘HassanPlayer‘ Al-Saraf, Masi ’Masi-3520’ Elghawi, Mads ’Homez’ Holm, Jeppe ’FogsDK’ Fogsgaard og en mindre kendt med gamertaget FredeFCK, og igen igen endte det med stor dansk succes.

Turneringen blev holdt med gruppespil og dernæst slutspil hele vejen. FogsDK og Elghawi var endt i samme gruppe, og samme med HassanPlayer og Pilm. Ved kvartfinalen var det kun HassanPlayer og Pilm der var at finde i slutspillet, da de andre danskere var røget ud i det indledende gruppespil. HassanPlayer stod over for Flashmaker007 fra Tyskland og Pilm stod over for en anden tysker Kashwig1. Her trak danskerne sejrigt ud ad kampene med forholdsvis sikre sejre på henholdsvis 9-4 og 5-1. Eftersom danskerne var nået hele vejen til semifinalen, var de sikret minimum en til playoff-kamp, da top 3 som sagt gik videre. Det blev til en yderst tæt affære i begge semifinaler, men der var kun en dansker der gik videre til finalen. HassanPlayer slog italieneren SimmyFoglia med tætte 4-3, og sikrede sig en finaleplads, og Pilm måtte desværre lede et nederlag på 4-3 til tyskeren uX-STYLO. På daværende tidspunkt var vi allerede garanteret minimum en dansker til Köln. HassanPlayer var som sagt allerede garanteret en plads til finalestævnet, men han viste tænder og slog Pilm’s overmand 2-1, og endte med at vinde hele turneringen.

I kampen om 3. pladsen, blev det igen med dansk succes. Pilm slog SimmyFoglia med cifrene 3-0, og sikrede sig et hårdkæmpet wildcard til finalestævnet i Köln!

Vi har taget en kort snak med vinderen Hassan, og han var også yderst tilfreds da vi snakkede med ham.

“Tillykke med det Hassan! Hvad betyder den her billet til Tyskland for dig?”

“Mange tak. Det betyder rigtigt meget for mig, at jeg endelig vandt billetten til Köln. Jeg havde prøvet at være med et par gange, så det var selvfølgelig en dejlig følelse da jeg endelig vandt den i går. “

“Tror det var de færreste, der havde set den komme at du kvallede dig. Havde du selv troen på det?”

“Det var også de færreste der troede at verdensmesteren Agge ville tabe til mig til PricerunnerCup, men jeg troede på mig selv dengang og jeg troede også på mig selv, da jeg vandt turneringen i går.

“Du vil nok blive set som underdog i Köln. Skal du ned og give de store drenge problemer?”

“Jeg kan godt lide at have rollen som underdog og jeg håber at jeg kan overraske i Köln. Jeg kan sagtens se mig selv overraske til Audi Cup og så ville det ikke være helt dårligt, hvis jeg fik skiftet min Mazda ud med en Audi A3.”

Vi fik os også en snak med en yderst tilfreds Pilm.


Tillykke med kvalifikationen. Hvad betyder den her billet for dig?

Det betyder meget, det er trods alt første internationale turnering, så en god fornemmelse. Da jeg føler det har hængt mig lidt over hovedet, når nu så mange andre har kvallet sig

 Havde du regnet med at kvalificere dig?

Jeg havde for start regnet med at kvalificere mig, men undervejs har det set sort ud da jeg både har været en smule umotiveret ift. til turneringen samt haft svært ved at finde tiden til turneringen. Men her til sidst følte jeg, at jeg oppede mig og fik sat skabet på plads

 Nu gælder det så den store finaleturnering snart. Er du klar til denne opgave?

Om jeg er klar er et virkeligt svært spørgmål, da jeg tror stemningen er meget anderledes end til en dansk turnering, men det vel 100 procent give noget uvurderlig erfaring videre frem, samt en super oplevelse sammen med de andre. Resultatmæssigt har jeg absolut ingen forventninger, men håber jeg kan overraske positivt, da de andre højst sandsynligt ikke kender det store til mig eller min stil.

Dermed skal der lyde et stort tillykke til Hassan ‘HassanPlayer‘ Al-Saraf og Jesper ‘Pilm’ Prang, som endelig formåede at kvalificere sig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.