I morgen går det hele løs, taberne skal findes, overraskelserne skal findes og så skal Danmarks bedste FIFA spiller findes, når mange hundrede mennesker tørner sammen i Aalborg Universitetscenter i København til DM i FIFA 2015.

Vi er nået til sidste del af vores optakt til Danmarksmesterskabet i FIFA, og mangler kun at høre fra de tre absolut største favoritter. Hver især har de det tilfælles i FIFA 15, at de har haft op og ned ture, blevet sat i gevaldigt pres, repræsenteret de røde og hvide farver til udenlandske turneringer såsom Audi Cup, FIWC og ESWC, og alle gange har de hevet en fornuftig præstation med hjem til Danmark. Nu skal de så vise deres værd i morgen, og bevise hvorfor at de skal krones som den bedste FIFA spiller i Danmark.

Følgende tre spillere er seedet 3-1:

Seed 3: Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Intet hold

Lars Korreborg forlod for kort tid siden den nu lukkede Fifa-afdeling i Copenhagen Wolves, og står derfor pt. uden hold, men hvis man tror at det er på grund af niveau mangel, skal man i hvert fald tro om igen. 10660178_790248691039619_7521711336975204504_nHan viser altid sine evner frem med blandt andet Midtjysk Mesterskab sejr, Audi Cup sejr og ikke mindst ESWC kvalifikation i år, men dog har han aldrig formået at lave den store DM præstation, og derfor vil han nok være meget sulten i morgen. Selv har han ikke haft den bedste optakt til gengæld:

“Jeg har ikke kunne forberede i denne uge op til da jeg har været indlagt med betændelse i bugspytkirtlen, men de sidste 2 dage her spiller jeg lidt med Fredberg og Pilm bl.a. Jeg håber på at kunne ramme topniveauet og gå hele vejen, men målet er at gå videre fra 2 gruppespil for første gang, hvilket er muligt med 2 spillere der går videre denne gang. Udover det, så har jeg haft brug for et break, hvilket er grunden til jeg midlertidig er stoppet med semi professionel Fifa (altså på hold) Men når jeg er klar igen, så vender jeg tilbage med et nyt hold forhåbentlig. Det har været misforstået, men det er simpelhent fordi jeg lige vil have et break og tankerne væk fra det med hold osv. Så vi må se, hvad der sker.”

Han havde også en masse meninger om sin top 3, og overraskelse og skuffelse:

“Jeg tror Fredberg er en kæmpe underdog. Jeg ser ham næsten ligeså stærk som Bacha, Lasse og Pilm når han rammer topniveauet. Hvem der skuffer kan jeg ikke sige, men som seed 3, så er jeg med min nuværende form og forberedelse en der kunne skuffe stort, men jeg tror næppe det sker. Jeg har nogle forventninger, og hvis de lykkes, så er jeg tilfreds, selvom forventningerne udefra er top 3.

1. August ‘Agge’ Rosenmeier:
Tror han er klar igen. Han har fået ny stil og GFinity var opvarmning. Han er 100% klar, og man skal være vågen for at have en chance. August’s eneste problem er hans skud, som er utrolig uskarpe, men hvis han scorer på sine chancer, så har ingen i DK en chance da han stadig er fantastisk.

2. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
Der jo ikke meget at sige. Spillet passer ham helt perfekt, og han ryger i top 2, hvis han ikke møder Agge før. Dog ser jeg store muligheder for ham, hvis de to mødes da Lasse’s stil er fantastisk effektiv, og han er modsat Agge en der omsætter alle chancer til mål når det virkelig gælder. Glæder mig til at se ham nå langt.

3. Kent ‘TalentKent’ Brylle/Jesper ‘Pilm’ Prang/Marcus ‘Kokkane’ Kok
Kent har jeg et godt øje til på lørdag. Vi så til Odense at han virkelig udfordrede Lasse, og måske var det fordi han var manager at han ikke vandt, så hvis han tager sig sammen, så kommer han langt. Pilm er helt fantastisk og en spiller jeg beundrer meget. Ønsker ham stort tillykke med det nye hold og tror sagtens han kan vinde, hvis han rammer topniveaet på lørdag. Marcus kan med sin 4-2-2-2 være en irriterende spiller at spille imod. Hvis han kan tage sig sammen i stedet for at tro kampen er lukket, så når han langt. Håber og tror han kommer langt også, det vil være godt for eventet.”

Seed 2: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Tricked eSport

Lasse har haft et forrygende FIFA 15, hvor spillet har passet ham perfekt, og dette har resulterede til at han er den dansker, som har indsamlet flest point til ranglisten i år. lasse trøjeVi kan passende nævne Pricerunner Cup, Aalborg Open og Odense Open, hvor det i allesammen blev til en stærk 1. plads, og derudover kvalificerede han sig til VM i FIFA i München, hvor det desværrekun blev til et flot spillende gruppespil. Han har set skarp ud hele året, og sidste destination bliver i morgen, og det bliver spændende at se om han får den længeventede hyldest og kåring som Danmarks bedste FIFA spiller.

Lasse havde således at sige om morgendagens turnering:

“Jeg håber at kunne nå længere end sidste år, men skal bringe mit “a-game” for at blande mig i toppen. I min optakt er det blevet til intens karriere træning, og de sidste par dage offline træning med Claes, så vi ikke risikerer samme fadæse som til VM.”

“Jeg tror at Niller, Claes og Andy overrasker. Claes ville ikke være en overraskelse, men hvis han spiller op til sidst bedste og lytter til mine råd, så kan han overraske alle andre. Niller har fået en Xbox og er mere opsat end nogensinde, mens Andy altid har præsteret på boxen. Jeg tror mange af online PS4 spillerne skuffer, da det er en kæmpe omvæltning.”

Og så lød hans top 3 sådan her:

“1. August ‘Agge’ Rosenmeier. Den eneste jeg har mødt, hvor jeg faktisk synes, at han har været den bedste af mig og ham.
2. Wahed ‘The-Kid’ Obayd. Vanvittigt topniveau, og har leveret til DM før.
3. Jesper ‘Pilm’ Prang. Han er måske DK’s klogeste spiller, hvilket ikke gør at han ryger ud til “randoms” og når han kommer forbi dem, så kan han slå alle, hvis han rammer niveau.”

Seed 1: August ‘Agge’ Rosenmeier – Intet hold

Selvom der har været lange debatter om hvor vidt Lasse Bækkelund eller August Rosenmeier har været bedst i år, så kan man altså bare ikke komme uden Agges tre 1. pladser de seneste tre år til DM samt kåringen som verden bedste Fifa spiller i 2014. Agge DMEn mand der som de seneste to forrige år, går ind til turneringen, med håbet om at generobre titlen som landets bedste, men som Fifa scenen har vokset i FIFA 15, bliver opgaven ikke ligefrem lettere, og han skal spille op til sit bedste niveau som han flittigt har fundet frem lige præcis i disse dage hvert år, og vi tror at han vil være klar som altid, og gå direkte efter guldet. Han slog sidste år den danske rekord ved at vinde det for 3. år i træk, og nu har han chancen for at øge sin rekord. Vi har snakket med sidste års vinder og årets seed 1:

“Det er meget svært at sige hvor langt jeg kommer. Mine forberedelser har ikke tydet ret godt og der er virkelig sket en forandring med mig på den negative side. Dog ved jeg at jeg nok kommer til at producere et hav af chancer – problemet her er bare jeg åbenbart ikke er ret glad for at score på de her chancer hvilket kan blive en årsag til jeg ryger ud og har været en generel årsag for mig hele året. Lad os bare sige det sådan her, jeg glæder mig til FIFA16. – Måske kommer jeg til at spille en del anderledes end hvad jeg normalt står for, men vi må se det hele an på lørdag. Jeg spiller lidt gfinity på xbox og ellers træner jeg dagen inden sammen med den kære Barnewitz som planerne ser ud. Så må jeg se om jeg kan få spillet mig varm nok. Jeg glæder mig rigtig meget til at se udfaldet af turneringen!”

“Synes det er svært at udpege hvem der skuffer. Hvis jeg ikke skal nævne mig selv vil jeg nok kigge over på dem som ikke har formået at tage skridtet fra online til offline endnu. Overraskelsen bliver nok en ukendt spiller, der som minimum når semi-finalen.”

“1. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Kæmpe favorit som har vundet seneste 2 events. Samtidig er majoriteten i communityet enige om at han bør vinde den her turnering med lukkede øjne, så det bliver spændende at se om han kan når det virkelig gælder. Det har jo knebet før til FIWC og DM.
2. En Ukendt – jeg tror det bliver året, på trods af at 2 går videre fra begge grupper. FIFA15 har tilladt nye navne at komme til og det kan vi se.
3. Jesper ‘Pilm’ Prang – Qua hans form er han vel med i betragtningerne, men ligesom Lasse har han vel aldrig noget så langt til en stor turnering før, og det tror jeg kan blive begge tos endestation hvis det er, men overordnet set er de jo begge to kæmpe favoritter til at nå langt, og der ligger jo mange forventninger på deres skuldre i år.”

Det var alt for Sports-Gaming.dk’s optakt til DM i FIFA 2015 – Vi håber at I alle får en god turnering! Lad den bedste dansker vinde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.