Danske Fatih Üstün fra Wicked Gaming ramte forleden 40-0 i Weekend League og tilsluttede sig hermed et fornemt selskab.

For et par dage siden snakkede vi med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, der ramte 40-0 i denne uges Weekend League, og nu er det blevet tid til at tale med endnu en ubesejret herre – denne gang en debutant.

Fatih Üstün fra Wicked Gaming ramte nemlig den fremragende score i FUT Champions forleden, og vi har naturligvis fanget den stolte debutant til en kort snak om bedriften og fremtiden.

Fatih Üstün til Copenhagen Games 2017.

Jeg har sigtet efter den ultimative 40-0 i et stykke tid nu, og at ramme 40-0 er en fantastisk følelse, da man nu er med ’40-0-klubben’ blandt de 11 andre danskere,” lyder det fra den noget så tilfredse Wicked-spiller, som nu fokuserer hen mod FIFA 18, hvor FUT Champions med stor sandsynlighed endnu en gang vil være et relevant tiltag i konkurrence-FIFA.

I mine sidste par uger har jeg ramt 39-1 fire gange i træk, og jeg håber at kunne fortsætte stimen i FIFA 18 og ikke mindst kvalificere mig selv til et event. I forhold til forandringer [i FUT Champions], håber jeg, at de forskellige glitches bliver patchet, og at de omsider fixer deres servere, så man ikke risikerer at blive disconnectet midt i kampen,” fortæller Fatih Üstün og uddyber afslutningsvis med et par optimistiske ord forud for det nye spil.

Jeg er meget målrettet mod FIFA 18 nu, og jeg vil helt sikkert bruge en del tid på FIFA og ikke mindst FUT Champions.

Dermed er endnu en stærk, dansk FUT Champions-spiller fundet, og det tegner ikke desto mindre godt forud for den kommende FIFA-udgivelse. Et stort tillykke med 40-0-resultat skal selvfølgelig lyde herfra.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.