Man skulle tro, at danske August ‘Agge‘ Rosenmeiers imponerende VM-triumf sidste sommer ville give de danske spillere en god belønning i form af en kvalifikation i Danmark, men sådan er det ikke gået.

Tidligere på året blev det annonceret, at England, Frankrig og Tyskland var de tre heldige lande, som fik deres egen kvalifikation til sommerens VM i FIFA, som også bliver kaldt FIWC. Derfor håbede mange danskere på muligheden for, at disse kvalifikationer skulle blive åbne turneringer, da flere danske spillere havde forhåbninger om at tage turen for at få lov til at kvalificere sig til turneringen.

Denne mulighed lukkede FIWC dog her til aften, hvor det blev offentliggjort, at de tre turneringer kun er for deltagere, som kommer fra de det land, som turneringen afholdes i, hvilket er en stor skuffelse verden over, da den anden kvalifikationsform heller ikke er helt optimal. Her går det nemlig ud på at spille 90 kampe online og ende med den højeste score, hvorfor snyd kan være en meget populær måde at drive sig frem på – heldigvis opdages langt de fleste snydere, men om det er alle, er svært at sige.

Selvfølgelig er vi “farvede” her i lille Danmark, men hvordan en af disse turneringer ikke blev tildelt landet, som både kunne prale af en verdensmester, to FIWC deltagere og to mand, som til ESWC i Paris endte i top 16 er fortsat en stor gåde.

Tror du det lykkes Danmark at få mere end én deltager med? August Rosenmeier er jo selvfølgelig kvalificeret som forsvarende mester.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.