Velkommen til anden del af vores fire opvarmningsartikler til Audi Cup turneringen i Köln, som starter ud med en 2v2 turnering fredag aften, og ellers vil køre på hovedturneringen resten af weekenden – Og præmier, det er der i hvert fald nok af. Hovedpræmien er, som mange nok ved, en Audi A3. Gårsdagens artikel, der involverede bl.a. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, kan læses her.

I dag har vi igen kig på tre deltagere – Wahed ‘The-Kid’ Obayd, Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz og Masi Elghawi. To dygtige og rutinerede spiller samt en ny mere eller mindre ukendt deltager. Vi har taget en snak med dem alle omkring deres chancer.

Wahed ‘The-Kid’ Obayd:

Hvilke forventninger har du til dig selv?
“Jeg forventer at levere gode resultater.”

Hvad forventer du af turen?
“Turen kommer til at blive super hyggelig, da jeg tager derned med masser af gode FIFA-venner, og jeg kommer godt ud af det med alle sammen.”

Hvordan har du forberedt dig?
“Jeg har spillet mod folk, der har et højt niveau generelt, ligesom jeg har spillet lidt gennem SG, primært wagers.”

Hvilken dansker kommer længst? Får vi dansk sejr?
“Der er høje forventninger til Wolves-drengene og Lasse fra min side. Og ja, en af os fra DK skal nok hive den bil hjem!”

Masi Elghawi:

Har du gode chancer for sejren i Köln?
“Det bliver en svær udfordring, men jeg ser en chance for at gå videre fra gruppespillet og derefter er knockout runderne heldigvis for mit vedkommende BO3 (bedst ud af tre). Jeg føler selv at jeg er god til at læse modstanderen hurtigt, som jeg kan bruge i anden kamp. Så jeg føler selv, at jeg har en god chance for at nå langt.”

Hvad forventer du af turen?
“Udover at det bliver en lærerig FIFA-oplevelse, hvor jeg kan få lidt erfaring internationalt, forventer jeg at det bliver en rigtig hyggelig tur med danskerne, som skal afsted sammen. Jeg forventer ikke at vinde 1vs1, men 2vs2 forventer jeg klart på en finaleplads med min makker HassanPlayer. Forventer at vi holder stimen med at være ubesejrede sammen og OGSÅ til Audi Cup.”

Hvordan har du forberedt dig?
“Forberedelsen har der ikke været så meget af, pga. travlheden. Jeg har kun øvet et par formationer med min makker HassanPlayer 2vs2. Dog går jeg på tidlig weekend denne her uge, når jeg lige får mig taget sammen til at aflevere mit skoleprojekt onsdag. Så jeg får lige øvet det sidste på torsdag 1vs1 og får styr på det hele.”

Hvilken dansker kommer længst? Får vi dansk sejr?
“Der er en masse dygtige danskere med i turneringen, men mit bedste bud på den der når længst og muligvis vinder det hele, er helt klart HassanPlayer. Han har vist før at overraske, da han har slået mange dygtige FIFA-spillere på den danske scene og dominerede hele kampen og vandt imod verdensmesteren. Ellers ville jeg mene at Lars eller Lasse ville kunne nå langt også. Vi får en dansk vinder, hvis HassanPlayer rammer dagen.”

Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz – Copenhagen Wolves:

“Hvor langt tror du, at du kan gå til turneringen?”
“Jeg forventer først og fremmest at komme igennem gruppen og så tage den derfra. Dog en, så vidt jeg har forstået, OK svær gruppe, bl.a. en tidligere ESWC semi-finalist.”

“Hvad forventer du af turen?”
“Forventer at få en fantastisk tur med alle de danske drenge og forhåbentligt få et endnu bedre sammenhold end vi har haft tidligere. Udenlandsturene er bare lige dét sjovere, end dem i Danmark.”

“Hvilken dansker kommer til at gøre det bedst til turneringen?”
“Jeg ved ikke, hvilken dansker der kommer længst, men jeg tror helt klart på en dansk sejr!”

“Hvad er dine forventninger til 2v2-turneringen?”
“I 2v2 turneringen forventer jeg selvfølgelig at Lars og jeg, som nuværende Danmarksmestre, går hele vejen og vinder finalen.”

Alle tre spillere ønskes mest muligt held og lykke til turneringen i weekenden!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.