Det er blevet lørdag aften, og om cirka 1 døgn vil der komme live-dækning direkte fra lodtrækningen her på siden, til dette års udgave af FIWC. Det kommer der, fordi at vi her på Sports-Gaming.dk i morgen tidlig, rejser ned til München, for at give jer den perfekte dækning, som jer danske læsere fortjener. Det fortjener I selvfølgelig af den grund, at vi igen i år har to danske deltagere, der er mere end parate til at gøre alt, for at vise de har hvad der skal til, og med glæde vil prøve at hive VM-trofæet med hjem til Danmark for andet år i træk.


Tidligere i dag gav vi jer en optakt af den ene danske VM-deltager, nemlig Lasse ‘Kongen’ Bækkelund. Læs her. I går lavede vi optakt til én af de udenlandske deltagere som du kan læse om her.

Hertil aften kigger vi nærmere på en lidt mere rutineret en af slagsen, der i år deltager for hele 4. gang i denne meget prestigefyldte turnering. Her snakker vi selvfølgelig om Copenhagen Wolves spilleren, August ‘Agge’ Rosenmeier.

“Jeg var simpelthen en anden FIFA-spiller både mentalt og spillemæssigt. Mit presspil var nærmest forvandlet, og mit offensive spil var også forbedret markant.”

Starten på Agge’s eventyr startede helt tilbage i 2002, hvor han blev helt forelsket i spillet FIFA. Mens hans bror var i skole listede han sig op på hans storebrors værelse og spillede, mens brormand var i skole, og her var Agge altid bange for at hans bror skulle komme hjem og opdage ham. Agge udviklede sit spil hurtigt, og blev meget hurtigt god til spillet. Som 8-årig tævede Agge hans storebror med tenniscifre, og derefter opdagede hans bror at der var noget helt specielt i lillebroren. I 2010 tilmeldte hans storebror ham til de skandinaviske mesterskaber, og her sejrede han mod daværende Agge DMdobbelt dansk mester Dennis ‘Norden’ Nordenbøl. Agge fik meget blod på tanden og valgte at tage FIFA til et højere niveau. Han begyndte med at deltage i de forskellige FIWC-kvalifikationer. I 2012 lykkedes det ham at kvalificere sig til VM i virtuel fodbold i Dubai. Han røg ud med et brag, men Agge var ikke negativ over for dette. Han havde lært en masse nye ting, og var på en eller anden måde forvandlet til en stjerne efter hans deltagelse i FIWC 2012.

Efter Agge var kommet hjem fra VM i Dubai 2012, gav han ikke op. Et par måneder efter, at han er landet i Danmark, vinder han 5-1 i DM-finalen over den regerende Danmarksmester Parampreet Singh. Agge var slet ikke tilfreds med det han oplevede i Dubai. Han var slet ikke mæt. Han valgte igen at prøve at kvalificere sig i 2013, og det formåede han. Til FIWC 2013 i Madrid, kørte han forbi gruppespillet, hvor han slår legenden Bruce ‘Spank’ Grannec i det indledende gruppespil.
Augusts karriere var på daværende tidspunkt nået en milepæl, da han taber kvartfinalen ved FIWC 2013 i Madrid med mindst mulig margin til turneringens senere vinder, franske Bruce Grannec. Grannec vinder 1-0 efter forlænget spilletid.

Efter kampen udtaler Grannec, at han slet ikke er i tvivl om, at August Rosenmeier vinder FIWC på et tidspunkt.

Agge blev ved med at udvikle sit spil. For 2. år i træk valgte han at deltage i det danske mesterskab i FIFA. Her blev det til endnu en titel. Agge sagde følgende til sig selv efter hans exit i 2013: “Jeg SKAL vinde et VM i FIFA!”

I 2014 forsøger Agge at kvalificere sig igen til VM i FIFA 14. Denne gang blev det afholdt i Rio i Brasilien, i mens det ‘rigtige’ VM i fodbold blev afholdt, så den mulighed ville han ikke misse. Agge formår efter 899 kampe at kvalificere sig til VM for 3. år i træk. Denne gang var Agge mere end sulten efter titlen som verdens bedste FIFA spiller. Han kørte forbi gruppespillet ubesejret. I kvartfinagge fiwcalen mødte han Alban Xhemajli fra Holland, som han besejrede 3-0. I semifinalen mødte han den stærke hollænder Steven van de Vorst, her sejrer Agge med de sikre cifre 2-0. Agge’s karriere var nået til et punkt, hvor han ikke selv kunne tro på det, men han var ikke færdig. Han skulle vinde det trofæ, og gøre drømmene til virkelighed. Agge skulle møde englænderen David Bytheway. Han startede ud med at komme bagud 1-0 efter et frispark. Agge havde før kampen udtalt sig, at hvis man ville være den bedste, skal man også slå de bedste. Dette beviste han også. Han kom tilbage i kampen, og sejrer 3-1. Han kunne ikke selv tro på det, og fik kort tid efter overrakt trofæet af selveste den brasilianske legende Ronaldo. Agge havde på daværende tidspunkt opnået det han ville.

Agge rejste hjem til Danmark med en kæmpe titel på skuldrene, og her stoppede det ikke. Flere titler skulle hives hjem. Få måneder efter VM tilmeldte Agge sig igen til Danmarksmesterskabet i FIFA 14. Her viste han hvorfor netop han blev verdensmester og strøg igennem det hele og sejrede over Marcus Jørgensen med cifrene 5-2. Efter DM valgte Agge at forlade sit daværende hold Tricked eSport, og stiftede sit eget hold ‘Chiefs of Copenhagen’ sammen med spillerene Lars Korreborg, Daniel Kristoffer & AggeBarnewitz og Mathias Iversen, og så havde man hyret Simon Juul Mortensen som manager. Efter 5 måneders tid valgte Chiefs at lukke ned. Drengene fra storholdet fik et tilbud de ikke kunne takke nej til. De blev kontaktet af Copenhagen Wolves, og her var der ingen tvivl om hvad de ville. De ville indgå et samarbejde med Copenhagen Wolves.

I FIFA 15 har Agge ikke været den mest aktive FIFA spiller i verden, da han har andre ting der måske er prioriteret lidt højere end FIFA. Det er måske heller ikke det år, hvor han har hivet flest titler hjem, i forhold til de tidligere år, hvor han har svømmet rundt i titler. Han vandt dog The Experience 2015, hvor han slog hans teammate Daniel Barnewitz i finalen. Han deltog i ESWC 2014, hvor han endte på en 5-8.-plads. Han endte som nr. 2 til Aarhus Open og nummer 4 til Copenhagen Games. Agge har til gengæld udtalt, at han ikke er helt utilfreds med disse placeringer.

Han fik så, ligesom de andre deltagere, til opgave at vælge en coach, der skal hjælpe ham så langt hen i turneringen som muligt. Her har han valgt sin teammate, Daniel Barnewitz.

Husk at der kan oddses på August Rosenmeier, som i øvrigt er storfavorit.

Det lykkedes os, at få os en snak med Agge:

“Hvor langt tror du selv på, at du kan komme?”

”Så langt som marginalerne på dagen nu tillader det…. De SKAL være der hvis jeg skal hive den hjem, men rammer jeg bare det der minder om mit 100 % i niveau tror jeg der ligger store muligheder for mig. Mit topniveau tror jeg ikke nogen i verden kan stoppe.”

“Hvordan har din forberedelse været?”

”Meget rolige. Jeg har slappet af med min kæreste og familie og trænet meget let. Nu starter den hårde træning så her de her 2-3 dage jeg har tilbage for at sørge for jeg er 100 procent klar og ved præcis hvilke vinkler jeg kan score fra inklusivt at jeg får styr på mine dødbolde og andre taktiske ting.”

“Hvilken rolle kommer Barnewitz til at spille?”

”Han kommer til at stå for de taktiske ting, analyse af modstanderne og sparringspartner. Han skal træne med mig og sørge for jeg er klar, og så skal vi også bare have en pisse fed oplevelse sammen!”

“Hvem kommer længst mellem dig og Lasse?”

”Det er et svært spørgsmål idet Lasse har vist fine takter i form af en anden plads til Audi Cup. Rent rutinemæssigt er jeg nok et skridt eller to foran i forhold til jeg det er min 4 gang og hans første, og det skal ikke undervurderes til et VM. Jeg mener næsten at man skal svare sig selv, ligeså vel Lasse også skal svare sig selv på dette spørgsmål – man skal sgu tro på det.”

“Føler du dig klar rent mentalt?”

”Rent mentalt er jeg rigtig rigtig klar til opgaven. Det er den hårdeste opgave i verden, men jeg tror at den afslappede optakt kommer til at bære frugt.

”Hvad forventer du af turen rent oplevelsesmæssig?”

”Jeg forventer en pisse fed og hyggelig oplevelse med Barnewitz og Simse som joiner, og til dels også vores kære landsmænd og konkurrenter Kent og Lasse. Og så kunne jeg jo læse at SG også sender 4 mænd afsted, så DK står jo talstærkt. Udover det håber jeg vi skal spille lidt fodbold og måske hilse på nogle fodboldspillere… Gerne Arjen Ribben eller Alaba… måske en Guardiola???”

“Og så her til sidst. Hvem bliver den nye verdensmester?”

”Der sker altid overraskelser, men hvis jeg skal nævne et par navne – som jeg er sikker på bliver vinderen. Brian, Alshehri, Dylan Bance, Undertegnede, Lasse eller Ty Walton.”

Oven på de ord, runder vi hermed af på optakten af August ‘Agge’ Rosenmeier. I morgen rejser vi ned til München, og gør klar til at dække det på nærmeste hold. Vi glæder os meget til dette års udgave af FIWC – Hvad med jer?

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *