Så er grupperne til verdensmesterskabet i eSport (ESWC) endelig dannet, så nu ved både August ‘Agge‘ Rosenmeier og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, hvem de skal spille mod. Det gælder også vores danske Just Dance deltager, Stefania Marras, som for lidt over en uge siden kvalificerede sig til turneringen i Paris, og hun kan derfor også begynde at forberede sig til de store kampe på den franske scene.

Den danske verdensmester, Agge, blev placeret i 1. seedningslag, hvor også Rumænske Oviciu ‘Ovvy‘ Patrascu, Svenske Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje og den forsvarende mester Vincent ‘Vinch‘ Hoffmann også befandt sig. Samtidig var Primeturbo placeret i 2. seedningslag og blandt store spillere som Brian Savary og Lukas ‘Lukasinho‘ Gummesson.

De fire grupper blev fordelt således: (Scroll ned på billedet for at se de sidste to)

 

Værd at bemærke er, at Agge altså endte i gruppe med sidste års finalist Robert ‘Ufenok77‘ Fahretdinov, men derudover har fået en rimelig overkommelig gruppe. Værre ser det ud for Primeturbo, der for alvor skal finde sit topniveau for at komme videre. Han er nemlig kommet i gruppe med engelske Tassan ‘Tass‘ Rushan, som gjorde sig positivt bemærket til Gfinity 3, Brian Savary, som slog Agge ud i semifinalen til samme turnering, og Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje. De fire sidste var dog ikke en del af ESWC sidste år.

I Just Dance blev Stefania Marras placeret i nederste seedningslag og endte i gruppe med hollandske Jochem ‘RenoGroove‘ Romijn, amerikanske Avery ‘little siha‘ Price og Tulio ‘Tulioakar96‘ Furst Akar fra Brasilien.

Sports-Gaming.dk vil være til stede i Paris for at dække både vores to FIFA spillere, Agge og Primeturbo, samt Just Dance deltageren Stefania Marras.

ESWC kval nyhedsbillede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.