I denne uges TOTW, der udkom kl. 19 dansk tid, kan man se mange meget store spillere på holdet, der alle har gjort en helt fantastisk præstation.

Den første – og klart den største – Cristiano Ronaldo. EA inkluderer typisk ikke spillere fra Champions League-kampe, men når man slår rekorden for flest mål i netop denne turnering, vil de gøre en undtagelse. Derfor kan du i denne uge få 97 ratede Ronaldo på angriber-positionen. Han får det, som nævnt, for at slå målrekorden i Champions League. Hans stats ser fantastiske ud, og med 97 pace og 98 shooting må han anses for at være spillets måske bedste angriber.

En anden genial spiller oppe foran er Barcelona-stjernen Luis Suárez. Suarez har haft to fantastiske præstationer, hvor han har scoret både to og lavet to assists i samme kamp, samt haft en kamp med et hat-trick. Han må da kunne kaldes IF, og med 95 shooting, 87 pace og 95 dribling er han vist også blandt spillets bedste angribere.

Den sidste spiller, jeg har kig på, er den eneste danske spiller på ugens hold, nemlig Nicklas Helenius. Den tilbagevendne angriber har haft en middelmådig sæson, men viste klassen med et hattrick mod det andet nordjyske hold, Hobro. Han spillede en rigtig god kamp og er i den grad værdig til et IF-kort.

Hvad synes du om dette Team of the Week? Er det det bedste nogensinde? Hvem mangler?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.