Velkommen til første del af vores fire opvarmningsartikler til Audi Cup turneringen i Köln, som starter ud med en 2v2 turnering fredag aften, og ellers vil køre på hovedturneringen resten af weekenden – Og præmier, det er der i hvert fald nok af.


I dag har vi valgt at tage et nærmere kig på tre af de tolv kvalificerede, og derefter får I én artikel om dagen med samme antal som i denne indtil på fredag, hvor det går løs og vi forhåbentligt får nogle danskere på podiet.

Herunder har vi taget en snak med de tre første i vores optakt:

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Copenhagen Wolves:

Lars må siges at være en af de helt store favoritter med sin gode internationale erfaring både lørdag og søndag, men helt og særdeles også fredag, hvor han har Daniel Barnewitz som sin 2v2 makker, og dem har vi set brillere sammen før f.eks. til DM sidste år. Selv viser han ikke den største nervøsitet:

“Hvilke forventninger har du til dig selv til sådan en form for turnering?”

“Selvfølgelig kommer jeg for at vinde i både 2v2 og 1v1, men må ærlig indrømme at jeg ikke har den største lyst til at tage afsted, da jeg er træt af Fifa.”

“Hvad forventer du af selve turen?”

“Jeg forventer det bliver en hyggelig tur med alle danskerne. Danskerne kommer til at gøre det fantastisk dernede.”

“Hvordan har du forberedt dig?”

“Jeg har ikke rigtig forberedt mig. Vil prøve de sidste par dage inden vi tager afsted, men jeg har øvet lidt med Barne i 2v2, så glæder mig til at se om vi kan fortsætte vores form.”

“Hvilken dansker kommer længst? Får vi dansk sejr?”

“Lasse Bækkelund kommer længst og vinder vel også. Han er kæmpe favorit som VM deltager og med hans kæmpe niveau, så vil det være en stor overraskelse, hvis han ikke vandt. Så Lasse vinder helt sikkert det hele.”

 

Kent ‘TalentKent’ Brylle – Tricked eSport

Kent har ikke de store turnerings-sejre med sig i denne slags turneringer, men rutinen har han, og den kan meget vel blive nødvendig, når han skal ned og spille årets første internationale turnering. Hør her hans forventninger:

“Hvilke forventninger har du til dig selv til Audi Cup?”

“Jeg forventer bestemt, at jeg gør en god figur dernede. Jeg har ikke haft så meget tid til at træne på det seneste, men jeg regner med at give den en skalle her de næste par dage og så være 100% klar, når vi er dernede. Jeg forventer helt klart at gå videre fra gruppen og så tage en kamp ad gangen. Jeg skal dog også huske på, at det er min første internationale turnering, og derfor skal jeg først og fremmest bruge den til at lære en masse og tilegne mig nogle erfaringer. Jeg forventer dog, at Peter Mølgård og jeg kan hente en rigtig god placering hjem i 2vs2 turneringen. Vi kender hinandens spil og har en god indbyrdes forståelse, så her ser jeg gode muligheder.”

“Hvad forventer du af turen?”

“Jeg forventer, at det bliver rigtig fedt. Vi er 14-15 danskere afsted og jeg kommer rigtig godt ud af det med dem alle. Så udover, at der skal spilles, kæmpes om placeringer og læres en masse, så skal der bestemt også findes tid til at have en god tid med alle gutterne. Jeg forventer nogle rigtig gode dage.”

“Hvordan har du forberedt dig?”

“En masse FIFA. Jeg har styr på min opstilling og næsten styr på hvem, der skal spille hvor, men jeg har pt. nogle mangler i mit spil, som jeg skal have fundet en løsning på. Det er primært den kreative del, der ikke fungerer på det niveau, som jeg forventer. Det skal jeg have arbejdet hårdt med de næste par dage. Derudover skal der også findes tid til at træne endnu mere med Peter i forhold til 2vs2.”

“Hvilken dansker kommer længst? Tror du på at vi får en dansk sejr?”

“Der er mange gode danskere, som tager til Køln, så chancen for en dansk sejr er der bestemt. Lasse, Iver, Primeturbo, Barnewitz, Wahed og Bacha kan alle vinde dernede, hvis alt går som det skal.

Lasse er dog min store favorit. Han er i rigtig god form, har bygget noget nyt på sit spil, som kan overraske mange og har et topniveau, som kan slå hårdt på alle spillere i verden. Så hvis Lasse rammer topniveauet, vinder han også dernede. Skulle jeg nævnte en udlænding, så er Kai Wolin også et navn, som man skal holde øje med. Han kan bestemt også tage sejren dernede. Man skal dog huske på, at niveauet til denne turnering er så langt over samtlige turneringer, der nogensinde har været i Danmark. Det er altså nogle af de bedste spillere i verden, der kommer og kæmper med om titlen”

 

Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf – Intet hold:

Overraskelser har der været mange af i år specielt i online, og det er Hassan et godt eksempel på, der gik hen og vandt en af de sidste kvalifikationer, og dermed fik sikret sin plads i hovedturneringen. Selv håber han på det bedste:

“Du kommer som lidt af en underdog. Hvilke forventninger har du til dig selv?”

“Jeg forventer altid at gå videre fra gruppespillet til alle de turneringer som jeg deltager til og det gælder også Audi Cup. Så må jeg tage en kamp af gangen efterfølgende.”

“Hvad forventer du af turen overordnet?”

“Jeg forventer at det bliver en meget hyggelig og lærerig oplevelse. Jeg glæder mig utrolig meget til mit første udenlandske event hvor jeg forhåbentligt kan vise mig endnu mere frem og få en masse erfaring.”

“Hvordan har du forberedt dig? Er der blevet tid til lidt offline-træning?”

“Jeg har forberedt mig ved at spille en masse FIFA både online og offline med min gode ven og coach Masi Elghawi.”

“Hvilken dansker kommer længst? Får vi dansk sejr?”

“Jeg håber da selvfølgelig at jeg går længst, men hvis jeg skulle glippe muligheden for at vinde Audien, så er jeg sikker på at enten Primeturbo, Mohamad Al-Bacha eller Wahed nok skal vinde den. Jeg er meget overbevist på at vi får en dansk sejr til Audi Cup.”

Følg med i morgen, for at de tre næste om deres forberedelse til kategori 4 turneringen i Tyskland.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.