Velkommen til den tredje ud af vores fire opvarmningsartikler til Audi Cup turneringen i Köln. I morgen aften spilles der en stor 2v2 turnering med 80 hold, hvor præmien er 1000 euro til vinderen, og om lørdagen og søndagen spilles der om den helt store hovedpræmie, som er en Audi A3. Lørdag starter ud med gruppespil og om søndagen spilles slutspillet. Så præmier kan de danske deltagere ikke klage over!

I dag har vi kig på to deltagere – i form af Jesper ’Pilm’ Prang og Nicklas ’’Niller’’ Stensgaard. Førstnævnte vandt den første Cult Cola FIFA Tour i Aarhus, og den anden deltager spiller til dagligt for Clan eSpuma, som stadig venter på at kunne få sit gennembrud på offlinescenen. Vi har taget en snak med dem omkring deres chancer.

Vi starter ud med et interview med Pilm:

’’Det her er din første internationale turnering. Hvilke forventninger har du til dig selv?’’
Jeg har ikke de store forventninger da det er første gang jeg er ude i den store verden og spille, samt feltet er så stærkt at alle modstandere bliver en benhård kamp. At komme videre for gruppespillet ville dog være rigtig dejligt.

 ’’Hvad forventer du af hele weekenden som en tur?’’
Som tur forventer jeg en stor oplevelse med nogle gode dage sammen med fifadrengene, hvilket også er en stor grund til jeg tager afsted, ryger jeg ud tidligt kan man vel alligevel altid også nyde en øl eller to i det tyske

 ’’Hvordan har du forberedt dig?’’
Har ikke forberedt mig synderligt til turneringen, indtil videre, da lysten ikke rigtig er der for tiden til FIFA, og andre ting tager min tid. Nogle gange føler jeg også at onlinetræning i FIFA er som at træne fodbold med en plastik bold, for at lave en lidt søgt analogi, det er meget sjovt og der sker nogle mærkelige ting, men det er for forskelligt fra at spille offline. De 2 sidste dage vil jeg dog alligevel få kørt nogle kampe igennem mod kompetente modstandere

 ’’Hvilken dansker kommer længst? Får vi dansk sejr?’’
Da Lars desværre ikke er med, er Bækkelund nok det mest oplagte på en dansk vinder da han kontinuerligt viser højt et niveau offline/online. Kan han vinde det hele? Selvfølgelig, han er kongen

Vi har som sagt også taget en snak med den anden danske spiller der skal til Audi Cup, nemlig Nicklas Stensgaard, eller navnet ’’Niller’’, som han går under:

’’Hej Niller. Hvilke forventninger har du til dig selv til Audi Cup?’’
Jeg forventer, at jeg kommer videre fra gruppen og så tage en kamp af gangen i slutspillet. Jeg håber på, at jeg rammer dagen og kommer langt. Hvis jeg ikke er alt for nervøs eller laver alt for mange dumme fejl, så ved jeg, at jeg kan vinde over de fleste dernede. Men jeg skal også tænke på, at det bliver min første internationale turnering, så derfor skal jeg selvfølgelig prøve at lære så meget som muligt.

’’Hvis man kan sige det på den måde at du har præsteret godt online, og mindre godt offline, er det så på tide at du også kommer i gang offline, eller er det noget som ikke haster endnu?’’
Nu har jeg efterhånden fået noget erfaring og haft mine op- og nedture til events. Samt har jeg også mødt nogle af topspillerne i Danmark og har lært en masse af dem, ved at spille mod dem offline til events. Hvis jeg virkelig skulle komme i gang offline, så ville Audi Cuppen være det perfekte tidspunkt.

 ’’Hvad forventer du af turen?’’
Jeg forventer en super hyggelig og sjov tur med alle danskerne, hvor der spilles en masse FIFA og vi hygger os når der ikke spilles.

 ’’Hvordan har du forberedt dig?’’
Spillet en masse FIFA mod mange gode internationale og danske spillere. Derudover har jeg også trænet offline til fornyligt overstået Highroller Cup Fyn. Jeg har også prøvet at bygge noget mere på mit spil, men jeg mangler stadig at få styr på defensiven. Jeg regner med at komme med mit topniveau, hvis jeg får trænet nok.

’’Hvilken dansker kommer længst? Tror du på at vi får en dansk sejr?’’
Vi har mange rigtig gode danske spillere med og jeg regner med en dansk sejr. Jeg ville sige at Mathias Iversen, Daniel Barnewitz eller Lasse ”Kongen Bækkelund er dem, som har de bedste chancer. Hvis jeg skulle vælge en af dem, så ville det være den danske VM deltager, Lasse, som ser virkelig skarp ud lige for tiden og jeg er sikker på, at han har niveauet til at vinde det hele.

Vi ønsker de to danskere mest muligt held og lykke til turneringen i weekenden! Følg med i morgen, når vi kommer med vores 4. og sidste opvarmningsartikel til Audi Cup!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.