Tilbage i februar 2017 valgte Brøndby IF at skrive under med tre prominente FIFA-spillere. Nu, blot et halvt års tid senere, stopper samarbejdet mellem alle parter.

Det var en stor chokmelding, der i dag lød fra Brøndby IF, da deres FIFA-afdeling vinkede farvel til de tre spillere, som siden februar i år har båret den gule trøje til diverse turneringer rundt om i landet.

Pr. 31/10, hvilket vil sige i morgen, står både Wali ‘Kaz’ Kazmi, Jesper ‘Pilm’ Prang samt den forsvarende FICWC-mester, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, altså med andre ord uden kontrakt, og afskedsbeskeden fra Brøndby eSports side kan du læse herunder:

Jesper "Pilm" Prangs billede.Det er dog svært helt at glemme de mange oplevelser, spillerne og Brøndby nåede på denne relative korte tid. Med en førsteplads til FIFA Interactive Club World Cup, sikrede Marcus Jørgensen blandt andet en kæmpe titel til Brøndby eSport, mens Wali Kazmi også formåede at vinde guld til klubben, da han deltog i Imperdible_02, der blev afholdt i Madrid. Og så var der jo det officielle verdensmesterskab i FIFA, hvor Marcuzo havde sikret sig selv en plads med Pilm med som coach.

Vi har fanget Daniel Barnewitz, der arbejder tæt op af Brøndbys FIFA-afdeling, til et hurtigt interview. Han forklarede følgende, da vi forhørte os om årsagen til dette pludselig brud:

Begge parter følte, at det var den rigtige beslutning, og vi skilles på god fod og håber på det bedste for alle tre.

Men betyder dette så, at fodboldklubben lukker deres afdeling? Nej, det gør det ikke. Faktisk, så er Brøndby med stor sandsynlighed allerede klar til at annoncere en ny spiller i morgen, som skal repræsentere klubben. Se bare her:

Fremtiden ser utrolig lys ud for os, og vi har en virkelig spændende nyhed, som vi glæder os til at annoncere i morgen,” fortalte Daniel Barnewitz desuden om overstående teaser.

Vi ser frem til at få et ansigt på denne nye spiller – hvem tror du, det er?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.