August ‘Agge’ Rosenmeier har valgt at fokusere hundrede procent på FUT Champions VM-kvalifikationen, der har opstart samme weekend som ESWC, og FIFA-stjernen udebliver derfor fra den store turnering.

Det var en chokmelding, der kom fra August ‘Agge’ Rosenmeier her i morges, da han på sin Twitter lagde et opslag ud med teksten “Jeg vil ikke deltage i dette års ESWC – vær venligst at læse dette:”, hvoraf han henviste til billedet nedenunder, der forklarede hvorfor.

Årsagen er nemlig, at EA i går eftermiddags annoncerede det nye kvalifikationsformat til verdensmesterskabet i FIFA, som igen i år bliver igennem FUT Champions. Og da kvalifikationen allerede har opstart i næste weekend – samme weekend som ESWC-turneringen – har danskeren altså valgt at prioritere VM-kvalifikationen højere, idet han ikke mener, at det er muligt at lægge fuldt fokus på to turneringer på én gang.

Gorilla mod Agge under ESWC-finalen tilbage i 2015. Her tog Agge sejren efter et stort comeback.

Samtidig undskylder han også overfor arrangørerne af ESWC over, at han ikke deltager i den turnering, der havde været hans femte af slagsen.

Det er naturligvis en super ærgerlig udmelding, men i sidste ende kan det selvfølgelig vise sig at være det hele værd, hvis FIFA-stjernen formår at fortsætte den nuværende Weekend League-form og kvalificere sig til den videregående kvalifikation.

Vi kan dog glæde os over, at vi trods alt har to danskere med i Frederik Fredberg og Mohamad Al-Bacha, og det bliver utrolig spændende at følge disse to, mens vi tilmed krydser fingrer for, at alt går efter planen for Agge i FUT Champions-kvalifikationen.

Du kan læse hele Agges statement herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.