Efter godt og vel et års samarbejde går Sean Allen og Premier League-klubben West Ham United nu hver til sit. Fodboldklubbens nyeste eSport-repræsentant bliver ‘Jamboo’.

Jeg kan nu annoncere, at jeg har forladt West Ham United, og at jeg nu er free agent! Jeg vil gerne takke klubben mange gange og ønske dem held og lykke med fremtiden!

Billedresultat for sean allen fifa

Sean Allen tabte FIWC 2016-finalen mod danske Mohamad Al-Bacha efter at have været foran med 3-1. Foto: dreamteamfc.com

– Således lød chokmeldingen fra Sean ‘Dragonn’ Allen på Twitter onsdag eftermiddag, da den engelske FIFA-spiller og FIWC 2016 sølvvinder annoncerede det nu tidligere samarbejde mellem ham Premier League-klubben.

Årsagen til det pludselige meddelelse vides ikke, men det tyder dog bestemt ikke på, at der har været tale om et kontraktudløb, men derimod et form for splid mellem de to parter.

Fodboldklubben har til gengæld allerede fundet erstatningen til Sean Allen.

Igen er det en engelsk FIFA-spiller, som har fundet sin vej til holdet, men denne gang bliver det den formstærke FUT Champions-spiller ‘Jamboo’, der skal repræsentere klubbens bordeaux-røde- og lyseblå trøjer.

Jeg ser meget frem til opholdet,” fortæller ‘Jamboo’ og uddyber:

West Ham er en kæmpe klub og tror tydeligvis på eSporten samtidig. Så jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammne med dem.

Seneste flotte præstation fra West Hams nye ansigt var ved weekendens Weekend League, hvor han formået at vinde samtlige 40 kampe, hvilket bringer ham i en god position til at kvalificere sig til FIWC Regional Qualifiers.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *