To gange inden for de seneste 5 måneder har han været forbi Danmark og deltaget i vores turneringer. En 3. plads ved Aalborg Open, samt en 1. plads ved Copenhagen Open er det blevet til. Det svenske stortalent, Zimme, er mere end klar til at dyste med på fredag ved Copenhagen Games, og forventningerne til svenskerne er endnu en gang høje.

En af Sveriges bedste spillere må siges at være den kun 16-årige Simon ‘Zimme’ Nystedt, som til dagligt repræsenterer det svenske hold, Lemondogs, hvor han stiller op til diverse turneringer for dem. Lemondogs kan så glæde sig over at det ikke kun er ved de hjemmelige turneringer, at Zimme tager til og præsterer i, fordi han er mere end flittig nok til at tage turen til Danmark for at deltage.

Læs her vores interview med Lucas ‘ Afro’ Wallman

Inden for de 5 seneste måneder har disse ture fra Sverige til Danmark virkeligt givet pote, eftersom at det er blevet til to store præstationer, først ved Copenhagen Open, hvor han gik hele vejen og sikrede sig 10.000 kroner, og dernæst blev turen endnu længere, og her blev det til en 3. plads ved Aalborg Open samt 1.000 kroner og en masse sidepræmier.

Naturligvis har disse turneringer givet Zimme blod på tanden, og han vil derfor endnu en gang tage turen over Øresundsbroen og denne gang deltage ved Copenhagen Games. Forventningerne er selvfølgelig høje som altid:

“Mine forventninger til Copenhagen Games er meget høje, da jeg nu har været to gange i Danmark inden for de seneste 5 måneder, og her har vundet i København, og formået at få en 3. plads i Aalborg, så jeg kan i hvert fald nå langt endnu en gang.” – Lød det fra Sveriges stjerneskud, der heller ikke glemte at rose de svenske spillere:

“Jeg tror at mine sværeste modstandere bliver de svenske spillere, som også kommer, da vi kender hinandens spil meget godt, og det er altid meget tæt i vores kampe vi spiller. Jeg tror at en af de svenske spillere kommer til at vinde turneringen, og jeg ar hørt at Afro også kommer, og derfor bliver jeg nødt til at sige, at han kommer til at gå hele vejen, eftersom at han vandt turneringen sidste år, og bare er sådan en fremragende spiller!”

Til sidst faldt snakken hen mod hans seneste præstation ved Aalborg Open, hvor han formåede at hive bronze med hjem:

“Min præstation ved Aalborg Open var virkelig god! Jeg formåede at gå hele vejen til semi-finalen, endda selvom jeg havde et utroligt svært bracket. Jeg skulle møde spillere såsom Carl Emil Lindblad, Lars Korreborg og Simon Eriksson. De er alle vanvittige FIFA-spillere, så jeg er meget tilfreds med at nå til semi-finalen.

Chancerne for en god præstation endnu en gang fra Zimme er enorm høje, og om under en uge, får vi svaret på om han kan gøre det for tredje gang i træk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *