Vi vidste allerede på forhånd, at det ville være til stede, men nu kan vi dog for første gang se, hvordan FIFA Streets gameplay i The Journey ser ud.

FIFA-YouTuberen, ChesnoidGaming, fik sent i går aftes adgang til den fulde version af FIFA 18 igennem EA Access på Xbox One, og her besluttede han sig for at afprøve ‘The Journey 2’ som det første.

Dette års udgave af gamemodet starter yderst interessant ud, da man som det første får lov til at spille det meget omtalte ‘FIFA Street’, der nemlig er til stede i The Journey.

To små, brasilianske drenge suser forbi Alex Hunter og vennen Danny Williams i en smal sidegade i hovedstaden Rio de Janeiro, og blot få øjeblikke efter udfordrer de så små drenge så de to professionelle fodboldspillere fra England, hvor man altså selv får fornøjelsen af at spille en vaskægte gadekamp i form af 3 mod 3.

Resten af denne første episode af The Journey afslører vi ikke for jer, da vi ved, at mange af jer helt sikkert selv gerne vil opleve det, når I får spillet om nogle dage. Vil I derimod gerne se klippet, hvor der bliver spillet FIFA Street, skal I blot spole frem til det 5. minut i videoen præsenteret herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.