Det engelske transfervindue er netop overstået, og specielt tre nytilkomne spillere ser ud til at passe perfekt ind på de flestes Premier League-hold. Lynhurtige Jose Izquierdo, bundsolide Serge Aurier og vidunderbarnet, Renato Sanches.


Da klokken slog 00:00 d. 1 september 2017, lukkede det engelske transfervindue. Verdensstjerner som Romelu Lukaku og Kyle Walker skiftede klub indenlands, men der er også en masse spillere, som står foran deres Premier League-debut. Vi har taget et kig på de tre navne, som vi glæder os mest til at se på vores FUT-hold i FIFA 18!

Jose Izquierdo

Den colombianske landsholdsspiller, Jose Izquierdo, har skiftet Club Brügge-trøjen ud med den blå- og hvidstribede Brighton-trøje, og er med sin 93 pace (i FIFA 17) en stor mundfuld for de fleste højrebacks, han skulle stå overfor. Ydermere har han fire stjerner i finter, hvilket gør ham til en habil spiller på venstrekanten. Hans forholdsvis lave rating gør ham ydermere rigtig attraktiv at have på sit hold i den første periode af FIFA 18, da hans pris nok næppe vil overstige 5000 coins.

Renato Sanches

Renato Sanches var sidste år det hotteste unge talent i europæisk fodbold efter sin gennembrudssæson, som indebar et portugisisk mesterskab med Benfica samt en EM-triumf med Portugal. Siden da er det gået ned ad bakke, hvilket har ført til en lejeaftale med Swansea i håb om mere spilletid. Renato Sanches har været en af de mest populære spillere i FUT 17 grundet hans gode fysik, hvilket har gjort ham til en fast mand på de fleste FUT Champions-hold, og hvis han præsterer bare halvt så godt i FUT 18, er der grund til at være spændt på at prøve hans nye Premier League-kort. Hans pris vil dog nok være noget højere end Izquierdos i starten, hvilket kan gøre ham til en dyr investering.

Serge Aurier

Serge Aurier har hele pakken. Fart, styrke og derudover er han god på bolden! Den ivorianske højreback har skiftet Paris ud med London, og erstatter derved Kyle Walker i Tottenham Hotspur. Den ellers kontroversielle højreback vil være et udmærket alternativ til Kyle Walker på højreback-positionen i FUT 18. Han vil derudover give et stronglink (grøn kemi) til Eric Bailly fra Manchester United, som højest sandsynligt vil blive endnu bedre i FUT 18, end han var i FUT 17.  Serge Aurier vil dog med sin nuværende rating blive en bekostelig fornøjelse, hvis man vil have ham fra starten af.

Bedste XI af Premier League-transfers

For at opsummere transfervinduet, og de nye spillere vi kan glæde os til at se i Premier League i FIFA 18, har jeg taget et kig på min yndlings startopstilling, bestående af nye Premier League-spillere i FIFA 18.

Skal du på jagt efter nogle af de nye spillere?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.