Så kan du godt forberede dig på at finde din indre forretningsmand frem. I FIFA 18 bliver det nemlig dig, som skal være med i transferforhandlingerne, når du spiller ‘Karriere Mode’.


Frem mod FIFA 18 har det hovedsagelig været ændringer og nye features i FIFA Ultimate Team, der har været det store fokuspunkt, men nu er producenterne fra EA så endelig klar med gode nyheder til de trofaste Karriere Mode-elskere.

Et godt håndtryk og så er vi i gang. Photo: EA SPORTS FIFA

I det kommende udgave af offline-gamemodet bliver det dig, der er bossen, og det bliver endda på fornemmeste vis, eftersom du selv skal sørge for at forhandle og charmere dig frem til dine spillerhandler. Du vil her være med med i hele processen, lige fra forhandlingerne mellem de to klubber, til kontrakten skal aftales med spilleren og hans agent. Så vær omhyggelig inden du lover for mange ting på én gang.

Mon Beşiktaş’ fine præsentationvideo “come to Beşiktaş” er inkluderet i spillet? Photo: EA SPORTS FIFA

Når handlen så engang kommer på plads, kan du som noget helt nyt nu også se realistiske klips fra selve præsentationen af spilleren, mens du samtidig endda kan få løbende videoklip fra alle de andre handler, der foregå rundt omkring på markedet, via. en ny skærm i Karriere Mode-menuen, der viser præsentationer af spillerne.

Med tre clean sheets ud af tre mulige er den spanske målmand måske ikke et helt ringe bud på månedens spiller… Photo: EA SPORTS FIFA

Og, på ægte ‘The Journey’-manér, vil du nu yderligere se spillerne modtage spillerkåringer så som ‘Premier League Player of The Month’, der er vist ovenover med David De Gea fra Manchester United som eksempel.

Ønsker du at se endnu mere til disse nye features, samt for første gang kaste et blik over den nye måde at handle transfers på, kan du se nedenstående video, som en YouTuber ved navn ChesnoidGaming har fået tilladelse til at publicere af EA:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.