Vi fortsætter optaktsrækken med endnu en ung spiller, der med sine meritter in mente ikke kan slippe uden om det ellers meget brugte stortalent prædikat, nemlig den bare 15 år gamle Alen ’Arrow’ Barakovic der på nuværende tidspunkt endda er klubløs.

Den lokale favorit

Den unge nordjyde Arrow er således på hjemmebane når det går løs lørdag i Elgiganten i Aalborg. I Aalborg har Arrow også på sin vis været decideret uhyggelig gennem det seneste halvanden år hvor han i august sidste år vandt GameScope i Aalborg ligesom han pinte livet ud af alle modstandere i den seneste omgang af Dan’s Poolhall turneringer. Arrows sidste store sejr skal vi dog kun tilbage til marts i år for at finde, idet han her vandt HK FIFA Cup samt 10.000 kroner.  Selv med disse flotte meritter er det som altid dog en beskeden Alen ’Arrow’ Barakovic der uddyber sine sejrschancer: ” Jeg skal videre fra gruppespillet, og så tager jeg bare en kamp af gangen. Men selvfølgelig håber jeg at jeg kan ende som en af de bedste, og hvis jeg rammer dagen kan jeg godt vinde tuneringen.”

Fokusen er på H2H

Mens mange af de andre topspillere i Danmark har tungt fokus på FUT, er Arrow dog her en undtagelse idet hans unge alder gør at han endnu ikke kan deltage her da minimumskravet her er 16 år. Dette gør at han udelukkende fokuserer på spillets H2H, og primært skal tænke på at få Manchester Uniteds bomstærke defensiv til at fungere uden overhovedet at skulle bekymre sig om at folk som Pelé laver saksespark ude for feltet som man kan opleve det i Ultimate Team. Dette er naturligvis en fordel hvilket Arrow også selv er klar over: ” Jeg er kun 15 og dermed kan jeg ikke kvalificere mig til internationale tuneringer. Det er en stor fordel eftersom jeg derfor kan fokusere 100 procent på h2h.”

Alen ‘Arrow’ Barakovic flankeret af Jakob ‘Kragefucz’ Kragelund ved Bilka eFootball Tournament 2018

Den første turnering som klubløs i 2 år

Elgiganten FIFA tour i Aalborg bliver dog også en speciel turnering for Arrow, idet det bliver hans første turnering i snart 2 år hvor han stiller op uden klub, efter sit nylige brud med Wicked Gaming d. 1 maj. Det var i netop Wicked Gaming at Alen ’Arrow’ Barakovic fik sin første kontrakt som bare 13-årig, og med stor støtte fra Lars ’Primeturbo’ Korreborg, og senere Jakob ’Kragefucz’ Kragelund slog sit navn eftertrykkeligt fast på FIFA-scenen. Det er på denne måde en Arrow der reflekterer over sin, nu overståede, tid i Wicked Gaming, men også afslører at det nok ikke er længe han skal gå uden at være bundet til en klub: ”Det er faktisk næsten 2 år siden jeg har været klubløs, det er faktisk lidt mærkeligt at tænke på der er gået 2 år i Wicked Gaming. Jeg regner dog med at jeg har en klub allerede fra den 1 juni.”

Nu kan gætterierne omkring hvor Arrow har sat sin signatur således begynde, men et oplagt bud ville herfra nok lyde på Tricked Esport der har for vane at hive unge spillere ind der har vist kvaliteterne online såvel som offline både i FUT og H2H. En ting der er sikkert er dog at den lokale favorit kun skal kæmpe for sig når Elgiganten FIFA Tour startes op imorgen, og mon ikke at Arrow lever op til sin favoritværdighed i Danmarks fjerde største by.

Der er stadig ledige billetter – køb billet senest fredag kl. 20.00

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.