Efter to års samarbejde har Nicklas ‘Niller’ Stensgaard valgt at forlade Wicked Gaming. Vi har talt med hovedpersonen.

I dag måtte den danske eSport-organisation Wicked Gaming vinke farvel til deres FIFA-kaptajn.

Nicklas ‘Niller’ Stensgaard valgte nemlig efter to års samarbejde med holdet at sige tak for nu:

Vi har fanget hovedpersonen til en snak om stoppet på samarbejdet.

Wicked Gaming og jeg splittes nu af flere grunde,” fortæller Niller og uddyber:

Mest fordi at FIFA scenen har rykket sig fra offline fokuseret til online fokuseret med FUT Champions og FUT generelt, hvor flere organistioner er rykket på banen. Jeg har været en del af Wicked i lidt over to år, hvor jeg har haft tre forskellige roller gennem årene. Jeg startede i Wicked som akademispiller og slutter som holdkaptajn. Derfor føler jeg også, det er tid til en ny udfordring, og at der skulle ske noget nyt,” lyder ordene.

Under sin lange tid i Wicked Gaming nåede Niller at få mange oplevelser. Der var dog særligt én, som han vil huske tilbage på.

“Mit største minde er uden tvivl at spille ESWC nede i Paris. Selv om det ikke gik som håbet, så var det stadig en fantastisk oplevelse, som jeg lærte en del af.

Men hvad skal der så ske nu for FIFA-spilleren? Det er fortsat uvist.

Det er første gang, siden jeg skrev under med Clan eSpuma i 2015, at jeg står uden hold, så jeg regner ikke med at skrive under med et hold lige forløbelig. Jeg er dog på udkig efter nye udfordringer,” siger Niller afslutningsvis.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.