Fredag aften hev Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach sin hidtil største sejr i land, da han formåede at gå hele vejen til Copenhagen Games. Vi har nu talt med Wicked Gaming-spilleren om det flotte resultat.

Med en nervepirrende 1-0-sejr i finalen mod Lasse ‘Kongen’ Bækkelund sluttede Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach som Copenhagen Games’ vinder og kunne tage hjem med 13.000 danske kroner og en vigtig billet til Elgiganten FIFA Grand Slam.

Du kan læse om hele turneringen her

Men hvilke følelser står Wicked Gaming-spilleren mon med her tre dage efter den store dag?

Mikkel Hjorth Bach til Copenhagen Games 2017. Foto: Red Bull / Daniel Urhøj

Vi har fanget Mikkel Hjorth Bach til en lille snak om, hvad der uden tvivl må betegnes som FIFA-spillerens hidtil største sejr.

Jeg er selvfølgelig utrolig glad lige nu,” fortæller fredagens vinder os og fortsætter:

Det kom som en overraskelse for mig, da det var udset til at være den sværeste turnering i Danmark i lang tid, både pga. alle danske topspillere var med, men også med så mange udlændinge. Så at gå hen og vinde over så mange super gode spillere er selvfølgelig en fantastisk følelse.

Til trods for det høje niveau slap Mikkel Hjorth Bach faktisk for at komme op imod spillere som August ‘Agge’ Rosenmeier, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Simon ‘Zimme’ Nystedt, da han tilhørte den anden side af turneringstræet.

Jeg vil ikke sige, at bracket hjalp mig. Når man er til så stor en turnering, er alle spillere i knockout-fasen dygtige. Jeg havde blandt andet Afro (Lucas Wallman, red.) og MJ (Marcus Jørgensen, red.) i 1/16- og 1/4-finalen, så jeg synes bestemt, jeg havde et svært bracket. Min defensiv var uden tvivl nøglen til sejren, da jeg maksimum lukkede ét mål ind i hver kamp, undtagen én kamp i gruppen. Derudover bevarede jeg roen, og jeg blev ved med at klø på, når jeg førte i stedet for at stille mig ned og parkere bussen alt for tidligt,” siger han og kommer herefter ind på sit holds fornemme form, der allerede på nuværende tidspunkt har vundet mange turneringer i 2017:

Mikkel Hjorth Bach under Elgiganten Cup #3-finalen.

Jeg synes, vi står stærkt, hvilket fire turneringssejre også vidner om. FIFA svinger dog meget, så det kan være der går en lang pause nu uden sejre, så det er vigtigt at nyde det, mens at det går godt, selvom vi selvfølgelig håber på at fortsætte.

Sluttelig i snakken sætter Mikkel Hjorth Bach sig selv forventninger for resten af 2017.

Jeg håber på at gøre mig gældende til de store Head to Head-turneringer og få nogle podie-placeringer. Samtidig håber jeg selvfølgelig på at klare mig godt til Elgiganten FIFA Grand Slam og forhåbentlig også til FUT live-turneringerne. Angående FUT Champions, håber jeg på lidt a la det, jeg har vist med b.la. to gange 39-1 og en masse top 100, men det er helt klart et mål at ramme 40-0 før eller siden, hvilket jeg bestemt også tror er muligt.

Det bliver spændende at se, om den unge FIFA-spiller kan fortsætte det nuværende momentum og skabe flere store resultater trods sin utrolig unge alder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.