Efter en mindre pause fra SG Plus turneringer, startede vi i går ud på den 13. online turnering, hvor der igen skulle kæmpes om rangliste point og pengesumme.


De to største favoritter til gårsdagens turnering, må siges at være Wahed ‘The-kid-UT’ Obayd og Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha. Den ene af de to, Wahed, måtte dog allerede forlade turneringen i 1/8 finalen til Marcus ‘Danmar12’ Kok, der vandt sin første turnering her på Sports Gaming, sidste gang.

Marcus Kok forsatte den fine form frem til semi-finalen, hvor han stod tilbage sammen med Paw ‘wap96’ Bertelsen, Al-Bacha og fredberg2013. Her måtte han lide et nederlag til Paw, imens at Al-Bacha stoppede en ellers fin turnering for fredberg2013.

Dermed stod vi med Paw og Al-Bacha i finalen. Her havde Paw chancen for at komme meget længere frem på SG plus ranglisten, men det blev Al-Bacha, som træk sejrrigt ud af kampen med en 3-2 sejr, og kunne sætte yderligere point af ned til alle de resterende på ranglisten.

Vi fik os et interview med den tilfredse vinder efterfølgende:

“Tillykke med sejren af endnu en Plus-turnering. Du er nu for alvor inde i en god stime, hvor du endnu engang formår at vinde en online-turnering. Er du tilfreds med aftenens kampe?”

“Jeg er meget tilfreds med mit spil her i aften. Jeg spiller min 4312, og i samtlige kampe er jeg dominerende, og spiller mit sædvanlige kontraangreb, og så fik testet nogle nye ting af, som jeg fik stor succes med.”

“Turneringen i aften manglede måske en række af de store favoritter. Synes du at man kunne mærke dette, eller hvordan var niveauet?”

“Niveauet var ganske fint. Om der er favoritter med eller ej, så er det bare om at oppe sig, og tage det som det kommer, om det så er mod favoritter eller ej.”

“Din sejr i aftenens turnering understreger du virkelig din førsteplads i leaderboardet. Det må også føles dejligt?”

“Det føles dejligt at ligge oppe i toppen. Jeg har efterhånden sat et godt aftryk deroppe, og er ved at stikke af fra de andre.”

 

Tillykke til Paw med de 50 kroner og en 2. plads, samt Al-Bacha, som udover de flere rangliste-point, kan hive 250 kroner mere hjem.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.