Efter næsten et halvt år med SG-plus medlemskab samt turneringer hver uge, så var det blevet tid til at finde en vinder blandt de 16 øverste ud af mange medlemmer på ranglisten.


De 16 formstærke spillere blev placeret i 4 forskellige grupper med 4 mand i hver, hvor de to bedste gik videre til slutspillet.

Det var svært at udpege en ‘dødens gruppe’, men vi fik i hvert fald de store favoritter med videre til slutspillet. Dog måtte de to unge talenter, Daniel ‘Dingo’ Kristensen og Nicklas ‘Niller’ Stensgaard forlade turneringen med en 3. plads i deres grupper.

Det var tid til slutspil, og her var der valgt at blive spillet loserbracket-model for knockoutfasen. Allerede i 1/8 finalen måtte førstepladsen fra ranglisten, Mohamad ‘xBachaa’ Al-Bacha, se sig slået ud af Wahed ‘The-kid’ Obayd med 3-0, til gengæld havde han selvfølgelig derfor en ny chance efter at han røg ned i Losers Bracket, men heller ikke her formåede han at gå videre, da Paw ‘Wap’ Bertelsen slog Al-Bacha ud med 2-0. Wahed fortsatte destore takter, da han slog, endnu engang med 3-0, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, der dermed også blev rykket ned i Losers Bracket. Her mødte han Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, der overraskende tabte til Peter ‘VikingWarrior’ Mølgård i runden før. Det blev efter en tæt kamp til en 1-0 sejr til Lars Korreborg, og han havde derfor stadig håbet om sejren i modsætning til Lasse Bækkelund, der måtte takke af for denne gang.

Nu stod vi tilbage med Winners Bracket finale mellem de to stærkspillende Peter Mølgård og Wahed Obayd. Her sejrede Peter Mølgård med 4-3 i en dramatisk kamp, og han var nu første mand klar til finalen i mod vinderen af Losers Bracket.

Selvom mange nok havde troet Lars Korreborg ville vinde Losers Bracket, var det alligevel Paw Bertelsen, der slog ham ud og dermed stod overfor Wahed Obayd om den sidste finaleplads. Her kunne Paw igen overraske med en 1-0 sejr, og SG-plus vinderen skulle findes imellem Peter Mølgård og Paw Bertelsen.

Selvom Paw igennem turneringen havde vundet med de smalle sejre, kunne han ikke fortsætte dette, men dog blev det så til gengæld til en 6-0 sejr, og han stod derfor alene tilbage med titlen som foråets SG-plus vinder.

Vi fangede den glade mand efter turneringen:

Stort tillykke med 1. pladsen i vores finaleturnering! Du var ikke sat som favorit blandt de andre spillere, som nævnte deres top 3, men fik alligevel vist hvilke færdigheder du besidder – Hvordan føles det?

“Mange tak! Det føles godt og bevise, at jeg sagtens kan være med blandt de bedste, når jeg rammer dagen.”

Du tabte første knouckout-kamp og endte hurtigt i ‘loserbracket’, men endte alligevel med sejren. Er det noget som du mener er en god ting ved disse turneringer, at få en ‘ny chance’?

“Ja, det syntes jeg, nu hvor det kun er over en kamp. Der sker mange tilfældigheder i FIFA 15, og hvis man skulle være uheldig og tabe på en tilfældighed, så har man stadig chancen.”

Summer League er det næste på vores program – Skal du forsvare din titel?

“Regner jeg stærkt med at jeg skal.”

Sidste spørgsmål inden vi runder af for denne gang. Hvordan har SG plus været for dig i det halve år det nu allerede har været ude?

“Det har været sjovt. Vi har manglet nogle danske FIFA turneringer online, og det har SG leveret. Så håber at det fortsætter i fremtiden.”

Det var alt vi havde med SG-plus for denne sæson. Tak til samtlige deltagere for at have gjort disse turneringer mulige, og husk at tilmelding nu er åben for Summer League.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *