Efter Mohamad Al-Bacha blev den første dansker til at opnå 90-0-0 scoren i FIWC, var der lidt pres på de andre dygtige danskere. Som det har været mange andre år, har det været nødvendigt at få en 90-0-0-score for at kvalificere sig, ligesom vi de seneste to år har haft to danskere med. Drømmen om at få to danskere med er lige pludselig kommet lidt tættere på, efter at Danmarksmesteren August ‘Agge’ Rosenmeier har opnået den samme score som Al-Bacha i kvalifikationen. August er som altid meget beskeden omkring sine opnåelser, men vi fangede ham alligevel til et kort interview omkring denne opnåelse:

Hej August. Stort tillykke med den perfekte record – var det svært?
“Hej Andreas. Jeg ved ikke om jeg synes man skal lykønske mig endnu, men jeg er ihvertfald glad for at have opnået den gyldne record på 90-0-0. Det kræver stor koncentration, held og kynisme i de 1-10 svære kampe du ender med at få på en sæson og i denne måned havde jeg det der skulle til. Jeg kom heldigvis relativt tidligt i front i alle kampe og mener at det min seneste føringsscoring var i 69 minut (hvis jeg husker rigtigt). Dog var det uden tvivl svært og jeg ville lyve hvis jeg sagde det var ‘a walk in the park’.”

Du har efterhånden set halvdelen af verden i forbindelse med dine FIWC-deltagelser. Hvad er det specielle ved at være med i FIWC?
“Oplevelserne du får ved det og præmierne. Her er der ingen andre turneringer, der kan følge med, og samtidig er det den officielle turnering – dette betyder også en del på sin vis.”

Tror du på at komme med igen?
“Der er ingen tvivl om at mulighederne er sindssygt gode nu, så det eneste jeg kan gøre er at afvente sæsonen og krydse fingre!”

Hvis du skulle kvalificere dig, har du udtalt at det er målet at vinde turneringen. Har du muligheden for at slå alle i verden med din utroligt gode form pt.? “Jeg tror mine chancer ville være gode i New York hvis jeg kvalificerede mig. Det ville være mit 5 år i træk og jeg ved hvordan turneringen fungerer og hvordan man skal holde coolness. Samtidig vil jeg sige ESWC er et stort selvtilidsboost som rent niveaumæssigt nok ligger en lille tand højere oppe end FIWC. Derfor tror jeg på at jeg har fine muligheder, HVIS jeg vel at mærke kvalificerer mig.”

Vi tror og håber naturligvis på dansk deltagelse fra Agge!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.