Første lørdag i december byder på en snak med en ung spiller fra Marienlyst – nemlig Carl Emil ‘Carly’ Lindblad.

Det er nu blevet d. 3. december, og derfor har vi altså åbnet endnu en låge i vores julekalender, og tager endnu engang et blik på en af de mere markante personer på FIFA-scenen. I går talte vi med Jeppe Højfeldt fra eSpuma, og du kan læse hele interviewet her.

Kaz & Carly efter CG Lan.

Kaz & Carly efter CG Lan.

Carlys år har været hans resultatmæssigt bedste år indtil videre, dog uden de helt store resultater før november måned. Ud over en sejr til CG Lan med Wali ‘Kaz’ Kazmi som makker, så lykkedes det også Carly at nå hele vejen til finalen i sidste udgave af CULT Cola FIFA Tour, hvor han dog desværre måtte se sig slået af Lasse ‘Kongen’ Bækkelund i en ekstremt tæt og intens finale. Han er desuden skiftet til de storsatsende Marienlyst eSport, hvor han har sin daglige gang sammen med Wali og Marcus ‘MJ’ Jørgensen. Men på trods af en masse gode ting for ham i dette år, ser Carly ikke året som udelukkende godt. Dog tror han på at fortsætte 2017 i samme stil som han sluttede året af med.

 

“Jeg ser tilbage på året der gik som en stor skuffelse i forhold til mine personlige resultater inden Copenhagen open. Det er et kæmpe løft og det gør at jeg kan se tilbage på året som et okay år, hvor højdepunktet nok var kontrakten med Marienlyst. Selvfølgelig tror jeg at jeg kan fortsætte spillet, ellers var der ikke nogen grund til at spille. For at fortsætte skal jeg have spillet så meget som jeg nu kan med efterskolen også tror jeg at FIFA 17 kan blive et rigtig godt år.”

Marienlyst er endnu et af de helt nye hold på scenen, og derfor mangler der også noget arbejde endnu, før Marienlyst for alvor er integreret på FIFA-scenen. Derfor er der også fokus på at fortsætte udviklingen. Ud over dette spurgte vi også Carly om hvem han ser som årets største overraskelser.

“Jeg ser bestemt udviklingen fortsætte for Marienlyst. Der er store planer for holdet og det her er kun starten. Vi har pt. en stærk trup, hvor især MJ har vist sig frem i løbet af året. Der har været mange store overraskelser i år, men når man snakker om den største, bliver man nødt til at nævne Bacha med hans verdensmesterskab. Den bedste spiller ligger meget lige mellem Bacha og Agge, hvor Agge har fået en rigtig flot start på FIFA 17, hvor Bacha var bedre kørende i 16.”

Det sidste, vi spurgte Carly om, er hvordan hans forventninger for næste år er for ham. Han er positiv omkring næste år og har en enkelt forhåbning.

“Mine forhåbninger er at blive ved med at udvikle mig og blive ved med at skabe resultater som til Copenhagen open. Også ville det bestemt ikke gøre noget med den første store 1v1 sejr!”

Følg med igen i morgen, hvor vi åbner endnu en låge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *