Det er nu en uge siden, at Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach overraskede for anden turnering i træk og gik hele vejen til finalen ved CULT Cola Aalborg Open. Vi har snakket med det 14-årige stjerneskud, som stort set er kommet ud af ingenting.

Hverken Johan ‘Gass‘ Christensen, Frederik ‘Mr. L2R2′ Fredberg eller Anders ‘Dammie‘ Dammand havde evnerne til at stå i vejen for unge Mikkel Bachs vej gennem slutspillet, da han i lørdags tog fusen på de store og spillede sig selv i sin anden finale på to måneder, hvilket betød, at han kunne tage 2.500 kroner med hjem til Sjælland. Dermed blev Aalborg Open endnu et bevist på det talent, som Rævehjorth besidder, og turneringen betød samtidig, at han nu er gledet ind på en 10. plads på den danske rangliste foran spillere som Jeppe Rindom, Marcus Jørgensen og Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund. Det var dog også en Mikkel Bach, som var tilfreds med sin præstation i lørdags:

Jeg er meget glad for min præstation. Der er ingen tvivl om at jeg ramte mit topniveau og især min defensiv var solid. Det var slet ikke noget, jeg havde forventet. Faktisk var jeg syg ugen op til, så jeg forventede ikke rigtig noget, men det endte jo med at gå fantastisk.  Alle kampe fra 1/8-dels finalen var tætte. I 1/8-dels finalen er jeg foran indtil 89.minut hvor han udligner. Dog scorer jeg så selv i det 90.minut på et afrettet skud, så der havde jeg heldet med mig. Også kvartfinalen var utrolig tæt mod Fredberg, hvor dødbolde afgjorde det i sidste ende. Den endte 4-1 men var en utroligtæt kamp, det var bare de sidste 15 min Fredberg knækkede og så havde jeg heldet med mig. Semifinalen var også tæt, men der ramte jeg mit topniveau og synes faktisk det var en fortjent sejr, men ingen tvivl om at den sagtens kunne have gået hans vej”, fortalte Mikkel Bach, inden der blev snakket om finalen mod svenske Simon ‘Erikzz00n‘ Eriksson:

“Jeg oplevede en kamp, hvor Eriksson havde en lille dominans. Dog synes jeg at jeg var okay med, men haltede hele tiden en smule efter. Eriksson vandt, fordi han var utrolig stærk defensivt og samtidig effektiv når han fik chancen. Men især hans defensiv var fremragende, hvilket 1 mål indkasseret i hans 8 kampe med Juventus vidner alt om. Og så tror jeg også, at det betyder noget, at han har den erfaring, han har, i og med han har stået i de her situationer mange gange før. Alt i alt er han bare en fremragende spiller.”

Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach repræsenterer for tiden Wicked Gamings akademi, men når man ligger nummer 10 på ranglisten, har vundet Elgiganten Cup og derudover tilkæmpet sig en 2. plads til Aalborg Open ved blandt andet at slå førsteholdets spiller, Frederik ‘Mr. L2R2‘ Fredberg, må det efterhånden være på sin plads at kigge efter en plads i selvsamme førsteholdstrup i stedet for at tage til takke med akademi-pladsen. Mikkel Bach ligger nemlig på nuværende tidspunkt 7 pladser over Daniel ‘Dingo‘ Kristensen, 10 pladser over Frederik Fredberg og 26 pladser over Wicked Gamings tredje spiller, Christian Corell. Dette betød dog ikke, at Mikkel Bach havde travlt med at tage det næste skridt på holdet, da vi spurgte ham, om han snart burde være at finde på Wicked Gamings førstehold:

“Det ved jeg ikke, om jeg bør. Selvfølgelig håber jeg på det, men jeg har det fremragende allerede. Derudover vil jeg ikke sige, at jeg præsterer tydeligvis bedre, da de andre på holdet trods alt har vist mere over længere tid, end jeg har. Selvfølgelig vil jeg gerne rykke op, men jeg har det fantastisk i Wicked, så som udgangspunkt er jeg ikke interesseret i et nyt hold, medmindre Wicked ikke vil have mig mere. Wicked er klart min førsteprioritet, og jeg håber på at blive her i lang tid”, sluttede Mikkel Bach, som nu kan se frem mod Copenhagen Games 25. marts og Pricerunner Cup måneden efter.

CULT Cola Aalborg Open blev vundet af Tricked eSports svenske Simon ‘Erikzz00n‘ Eriksson, mens landsmanden Simon ‘Zimme‘ Nystedt fra Lemondogs tog 3. pladsen.  HVB E-Sports’ Anders ‘Dammie‘ Dammand tog fjerdepladsen efter at have tabt i semifinalen til netop Mikkel ‘Rævehjorth‘ Bach.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *