Til en yderst underholdende turnering på Train i Aarhus endte tilskuerne og spillerne med at være vidne til en af de bedste turneringer på dansk jord – nogensinde. Der var mange dygtige spillere med hele vejen – og man måtte undervejs være vidne til mindre og større overraskelser.

De første overraskelser så man i 2. gruppespil. Selvom mange af favoritterne spillede sig videre ret så problemfrit, måtte man se topspillere som Waheed ‘The Kid’ Obayd samt Johan Gass Christensen have sin sidste station der. Dog var dette de eneste “topspillere” der røg ud, så der var stadig utroligt højt niveau i slutspillet.scenen

Allerede i 1/16-finalerne måtte vi erkende det utroligt høje niveau med mange, mange topkampe. Mathias ‘Revi’ Iversen mod Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, August ‘Agge’ Rosenmeier mod Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund og Jacob ‘Noerlen’ Nørmark mod Anders ‘MrSuit’ Bollerup. I alle disse kampe var det den førstnævnte, der kunne trække sig sejrsrig ud fra kampen.

I 1/8-finalerne så man storspillere som Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Kent ‘TalentKent’ Brylle ryge ud til henholdsvis Lars iddy_17′ Jørgensen, en indtil nu ukendt spiller, og August ‘Agge’ Rosenmeier igen. Dog var dette de eneste overraskelser. I 1/4-finalerne så man så igen Lars iddy_17′ Jørgensen slå en af de københavnske ulve ud – denne gang var det Mathias ‘Revi’ Iversen, der stod for skud. De andre kampe bød på sejre til Jesper Pilm’ Prang, August ‘Agge’ Rosenmeier og Holger Crüger.

Semifinalerne var her, de store slag skulle slås. To store spillere og to ukendte navne stod tilbage i turneringen. Her var det favoritterne til kampene Jesper Pilm’ Prang og August ‘Agge’ Rosenmeier, der begge vandt deres kampe med 3-0.cultpige

Finalen stod så mellem Pilm og Agge. En turnering, som Agge lang tid på forhånd var spået til at vinde. Selvom Agge hurtigt kom bagud, så nåede han alligevel at komme på 2-1 inden pausen, men smider alligevel føringen meget sent i kampen – og derfor går kampen i overtid. I overtiden sad Pilm godt på tingene, og efter 99 minutter kunne han score det mål der viste sig at blive afgørende – det bliver altså Jesper Pilm’ Prang, der trækker sig ud som sejrsherre med en sejr på 3-2.

De sidste 4 timer blev streamet direkte af Papproduction, og hele udsendelsen kan ses her.

Billeder kan ses her.


 

Vi vil gerne takke CULT Cola for deres støtte til arrangementet – uden dem kunne det ikke lade sig gøre! Også tak til de øvrige partnere som er med på touren.

Den næste turnering i CULT Cola FIFA Tour 2015 bliver Aalborg Open, og den kommer til at blive afviklet om et par måneder – nøjagtig info om tid og sted afsløres inden for de næste par uger.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.