Aarhus Open bliver skudt i gang i morgen – og vi har talt med alle de seedede spillere. Et af de hold, der satser stort, er Sørby eSport, der igen for nyligt har markeret sig ved at hente endnu en træner til holdet.

Holdet Sørby eSport mangler endnu de helt store succeser på scenen. Det er blevet til en del slutspilsplaceringer, også i den pæne ende, men med en manglende sejr, og i det hele taget podieplads, kan man godt begynde at ønske lidt større resultater fra dem. Dog er det noget, som Sørby tager med fuldstændig sindsro, da det er et nyt hold med en masse unge spillere. De har mest af alt fokus på at holde benene på jorden. Vi har talt med teamleder Tobias Gudtmann omkring hans tanker om holdet, siden de startede:

“Ja, vi synes det er gået helt fint, siden vi startede op engang i marts måned, og det gælder også her de seneste måneder. Jeg har ikke forventninger om, at en fra Sørby eSport går hen og vinder det hele. Selvfølgelig kunne det være fedt, men det er ikke en forventning.”

Den ekstra træner, de hentede, var den garvede nordjyde Johan Gass Christensen. Johan har vist sig frem med sejre til to omgange af Dans Pool Hall Series samt flere flotte placeringer til DM især. Derfor følte Sørby også, at han var det korrekte valg til at give deres spillere det ekstra boost, der er nødvendigt for succes.

Først vil jeg sige, at vi er ekstremt glade for at Gass er kommet med i vores træner team. Gass kan hjælpe alle vores spillere på eliteholdet og førsteholdet med en masse træninger og feedback herefter. Derudover kan han også bidrage med samtaler omkring det mentale, der er til især offline-turneringer. Vores forberedelser går ud på at få spillet så meget som muligt internt, mod andre i FIFA-communitiet, og så er vi i øjeblikket i gang med en intern liga.”

Vi spurgte naturligvis også om deres forventninger til resultaterne, samt om det kunne være muligt, at Sørbys første store sejr kunne komme indenbords efter turneringen i Tilst.

Vi har en flok unge meget talentfulde drenge, som nok skal få flere gode resultater, og det kunne sagtens være til CULT Cola Aarhus Open. Af turnering forventer jeg, at der kommer rigtig mange mennesker fra hele landet, på alle niveauer og har en fed dag og kæmper med om de gode præmier.”

Dermed afslutter vi vores optakt til CULT Cola Aarhus Open – vi glæder os til at se jer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *