Der er nu under én uge til at CULT Cola Aalborg Open skal skydes i gang, som finder sted i Friis Shopping Center og er med præmiesumme for over 100.000 kroner, og her på Sports-Gaming er vi mere end klar til at starte og følge op på den fantastiske første Open vi afholdte for jer i år, nemlig Aarhus Open.

Køb billet til turneringen her

Men før vi gør det skal vi selvfølgelig, i traditionens tro, give jer den perfekte optakts-serie med interviews fra samtlige 15 af vores seedede spillere, og ikke nok med det, så giver vi jer også i dag vores bud på de personer, som kan overraske de netop seedede spillere.

Her nedenfor giver vi jer fire spillere, der potentielt kan udfordre de bedste:

Andreas ‘Sama’ Schou – FIFA Team Nordjylland:

Andreas er ved at være en velkendt herrer oppe i det nordjyske, og det betyder at han dermed er på hjemmebane på lørdag. Vi har før set ham brillere Dan´s Poolhall series, hvor han altid flittigt deltager, men vi mangler stadig at se hans niveau blive overført til de store turneringer, og derfor kunne dette meget vel være den perfekte lejlighed til at vise sine evner frem på. Vi har talt med FIFA Team Nordjylland spilleren, der i hvert fald lød til at have helt styr på sin opvarmning:

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“At det bliver hyggeligt, og man kommer til at se noget flot Fifa. Derudover at Kent kommer til at tude over at ryge ud som sædvanlig, og selvfølgelig vinder en fra Nordjylland.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg har ikke som sådan forberedt mig andet end at spille Fifa, det er ikke fordi jeg er gået i mental psychomode, hvor jeg er i Nirvana og hilser på Buddha”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Jeg spiller en kamp. Vinder. Jeg spiller en kamp. Vinder. Jeg spiller en kamp. Vinder. Jeg spiller en kamp mod Kent. Vinder. Jeg spiller en kamp. Vinder.”

Andreas’s top 3 lød således:

1. Andreas ‘Sama’ Schou
2. Johan Gass
3. Jacob Kragelund eller Ghandi
Nicklas ‘Niller’ Stensgaard – HVB E-Sports:

Et stort talent må man sige, at Niller har vist sig at være. Han er som reelt altid at finde i knockout-fasen, men mangler stadigvæk marginalerne og mentaliteten til at nå en topplacering. Til gengæld kan dette kun blive forbedret fra turnering til turnering, så mon ikke at nervøsiteten fra hans side, bliver mere afdæmpet. Vi fik hurtigt fat i Nicklas selv, og han var klar til at gå 100 procent ind til opgaven:

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg forventer, at det bliver en hyggelig dag med masser af Fifa og sjov. Af mig selv forventer jeg, at komme videre fra de to gruppespil, og derefter tage en kamp af gangen.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg kommer til at forberede mig 2-3 timer om dagen og så håber jeg, at jeg kan komme til at spille noget offline inden turneringen. Mit fokus har været på det mentale, fordi jeg syntes, at jeg ofte blev frustreret når tingene ikke gik min vej.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Jeg skal spille mit spil og være tålmodig på bolden. Jeg skal være 100 % fokusere gennem hele kampen og lade vær med blive frustreret.”

Her er Nillers bud på top 3:

1. August ‘Agge’ Rosenmeier
2. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
3. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg

CULT Cola logo 150 mg. energy cola
Claes ‘KegleKongen’ Hansen – Clan eSpuma:

Når man nævner kategorien ‘boblere, som kan overraske’, så skal Claes Hansen som minimum selvfølgelig være i blandt dem, og det er han også i dette tilfældet. Han svinger meget mellem præstationer, men en topspillende Claes, kan mere end bare overraske favoritterne, og vi tror også selv på, at han til Aalborg Open vil gøre en god figur ud af sig. Vi har talt med Clan eSpuma spilleren:

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg har ikke de store forventninger til Aalborg, da jeg lige pt er ved at ændre lidt spillestil, så ved ikke helt hvordan det kommer til at gå, men målet er da helt sikkert at komme til knockout runderne også tage den derfra.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg kommer til at spille en del Fifa op til turneringen, så når jeg nu har læseferie giver det de optimale betingelser. Ud over det regner jeg med at få det sidste på plads fredag, hvor den står på noget offline træning med Paw.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Det kommer alt sammen an på tidspunkt og modstander, men vil da helt sikkert prøve at holde lidt mere i bolden end jeg ellers har gjort.”

Her ses Claes’ bud på en mulig top 3:

1. August ‘Agge’ Rosenmeier
2. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
3. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg
Jonas Tanggaard – Intet hold:

Den formentlig mest ukendte spiller vi kommer til at snakke med, er Jonas Tanggaard. Dog har han ligesom Andreas Schou ikke gjort sig helt ubemærket i Nordjylland, hvor han har spillet godt i de mange turneringer, der nu er til stede deroppe, hvor han blandt andet har præsteret en flot 3. plads til Dan´s Poolhall series finalen efter en sejr over Kent Brylle i bronzekampen. Derfor har vi sat ham som bobler, og han kan meget vel overraske. Vi glæder os i hvert fald til at se ham prøve sine evner af på den store scene – Vi fangede underdoggen til en kort snak:

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Først og fremmest forventer jeg et professionelt setup fra Sports-Gaming.dk. Derudover forventer jeg at se de store spillere holde niveau og samtidig har jeg en forhåbning om at de lokale Fifa-talenter kan overraske. Personligt forventer jeg at levere en hæderlig indsats med fokus på en solid defensiv kombineret med alternativt angrebsspil. Hvis jeg rammer dagen, ser jeg ingen hindring for at jeg kan drille favoritterne.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg har været inde i en udemærket periode og jeg vil forsøge at ride videre på bølgen. Trods manglende tid pga studie og arbejde vil jeg i den kommende uge finpudse formen op til turneringen.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Som tidligere nævnt regner jeg med at gribe kampene an med en solid defensiv, der sikres ved organisatorisk at stå godt på banen. Hvad der sker på den sidste tredjedel af banen, finder vi ud af på lørdag.”

Sådan ser Jonas´ top 3 ud:

1. Mads ‘meap9kilo’ Ahlgreen
2. Nikolaj ‘kemojan´ Kelder
3. Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund

 

Dermed runder vi af for første optakts-runde til CULT Cola Aalborg Open. Følg med allerede i aften, hvor vi kigger nærmere på seed 13-15.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.