I lørdags var de 15 finalister i ESWC Denmark – Powered by CULT Cola samlet på CULT HQ i Lystrup lige uden for Aarhus, og samtidig var der mødt ca. 75 gæster op hvor en god del af dem deltog i Walk In turneringen også.

Det blev en dag med super stemning, og de søde CULT piger sørgede for at ingen tørstede igennem dagen da der var gratis drikkevarer til alle – virkelig luksus. Finalisterne blev afhentet på stationen i en VIP bus, og planen med at de skulle behandles som stjerner, lykkedes godt og til alles tilfredshed.

Walk In turneringen blev vundet af Peter Mølgaard som i finalen slog Dan Cato Alsted, og på 3. pladsen kom Kent Brylle. Peter vandt et års forbrug af CULT Cola, og i scenekampen mod August Rosenmeier havde han muligheden for at fordoble gevinsten, men verdensmesteren viste sig at være for stor en mundfuld. Walk In turneringen var pointgivende til ranglisten, og selvom den kun var i kategori 5, så gav den alligevel lidt gode point. Se ranglisten efter weekendens turneringer.

I ESWC kvalifikationen var der fra starten tætte og spændende kampe, og der var helt indtil slutningen spænding om udfaldet. Flere store spillere måtte sige farvel allerede i gruppespillet, bl.a. Anders ‘MrSuit’ Bollerup, Adel Daher og Mathias ‘Revi’ Iversen – sidstnævnte røg ud selvom han endte på en 3. plads i puljen, men han manglede lige 1 mål for at snige sig videre ift. Mads Vangsgaard i gruppe 3.

Finalen stod imellem Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Waheed ‘TheKid’ Oabyd, og med en målrig 1. halvleg kunne Lars trække sig sejrrigt ud – en imponerende bedrift og med godt gang i målscoringen. Lars skal altså til Paris for at dyste med i ESWC sammen med verdens bedste spillere, heriblandt August Rosenmeier. Sports-Gaming.dk følger danskerne til Paris, og vi kommer til at stille op med fuldt hold sådan vi kan give læserne den bedste dækning fra et Fifa event nogensinde – artikler, nyheder, videoindslag, interviews og meget mere!

Se billeder fra ESWC Denmark – Powered by CULT Cola

Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere for at støtte op om ESWC Denmark og Fifa scenen generelt – uden jer kunne vi ikke lave de ting som vi gør!cult

Tak til CULT Cola for at have stillet lokaler, mandskab, planlægning og meget mere til rådighed til turneringen – noget som har gjort at vi kunne lave den mest eksklusive Fifa turnering længe!

Tak til Fanquants for at lave kvalifikationsturneringer undervejs og for at lave spændende tipskonkurrencer på dagen. Også tak for alt sparringen omkring arrangementet og muligheden for at vi kan sende deltageren til Paris sammen med holdet fra Sports-Gaming.dk. Husk at få tilmeldt jer på www.fanquants.com inden 15/12 – dér vil der blive trukket lod om en PS4 inkl. FIFA.

Tak til Komplett.dk som vores faste partner – et partnerskab som gør at vi kan bruge det lækre udstyr rundt omkring i landet. Der skal også lyde en tak for de gode rabatter her i ESWC weekenden.

Tak til Papproduction for at lave endnu en glimrende streaming udsendelse med lækker grafik, god lyd, glimrende værtspræstation og et generelt setup der viser seriøsiteten af arbejdet. Også tak til August Rosenmeier for at stille op som ekspertkommentator – det gav lige det ekstra!

Til sidst skal der lyde en STOR TAK til alle finalisterne, gæsterne og medhjælperne – uden jer kunne et arrangement som dette ikke lade sig gøre. Der vil komme indslag fra streamingen løbende over de næste par uger.

Vi ser frem til at dække ESWC i Paris for jer!

cult3

cult4

cult5

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.