Vi er nu kun én dag fra vi rammer Friis storcenter og er klar til arrangere CULT Cola Aalborg Open, den anden turnering i Open-rækken. Sidst blev det Jesper ‘Pilm’ Prang, som blandt de mange spillere, løb med 1. pladsen og de 10.000 danske kroner, og han var også med i gårsdagens seednings-artikel – Nu er vi mere end klar til at finde en ny vinder, og derfor for I her dagen før eventet, et syn på de to absolutte favoritter, der formentlig er i stand til at være med når det virkeligt bliver sjovt.


De to vi snakker om er selvfølgelig tidligere ESWC deltager Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg samt dette års FIWC-deltager Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, og vi har herunder talt med dem:

 

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Tricked eSport:

Lasse blev i FIFA 14 ikke altid set som en af favoritterne, og en man forventede skulle dominerer kampene, men det pres har han fået lagt på sig selv efterhånden som hans spil i FIFA 15 har været helt oppe på verdensklasse niveau, endda så verdensklasse at det lykkedes ham at kvalificere sig til verdensmesterskabet. 2015 har generelt været opture efterfulgt af opture, hvor det hele startede med at han gik hele vejen i årets første store turnering, nemlig Pricerunner Cup – Siden da har han ikke vundet de helt store turneringer herhjemme, men at kvalificere sig til FIWC har helt sikkert været et plus, og derfor giver han også kun 3 gange igen  på Danske Spil. Vi fangede Lasse til en kort snak:

“Du sidder nok stadigvæk tilbage lidt skuffet efter FIWC, men hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg har ikke de store forventninger til Aalborg turneringen. Lysten og motivationen til FIFA er så godt som væk, så jeg kommer egentlig bare derop for at have det hyggeligt.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg kommer slet ikke til at spille. Jeg prøver at være med i gfinity turneringerne, men jeg bliver diskvalificeret pga. mine modstanderes internet, så det er ret svært at få træning. Dog vil jeg da prøve at få spillet lidt kampe.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Jeg har en masse nye formationer, som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Så må jeg håbe, at jeg finder en der virker, hvis jeg når det til det punkt, hvor det begynder at blive sjovt og seriøst.”

Vi spurgte ind til Kongens top 3:

“Det er jo det fantastiske ved vores danske FIFA community. Iver, Barne og Agge har alle meldt fra, og alligevel kan jeg nævne over 10 navne som kunne gå hen og vinde. Lars og Wahed er uden sammenligning de største favoritter, og her skal man heller ikke undervurdere den regerende mester, Pilm. Dog ser jeg en god fidus i Niller, Paw og Bacha.”

Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Copenhagen Wolves:

PrimeTurbo vil være en favorit til samtlige turneringer han spiller med i her på dansk jord, og det er selvfølgelig noget, som til tider kan svække den stærke Wolves-spiller, der ellers har vist sig at have mentaliteten og fokus lige så snart turneringerne bliver skudt i gang. Sidste år gik han hele vejen til finalen, hvor han dog måtte lide et nederlag til August Rosenmeier, men en 1. plads til Midtjyske Mesterskab, 2. plads til Copenhagen Games, 2. plads til Pricerunner Cup, vinder af den tyske Audi Cup og top 16 til de uofficielle verdensmesterskab (ESWC), er blot præstationer han har formået at lave i dette års udgave af Fifa. Et Fifa han bestemt ikke har brudt sig om til mange til tider. Dette viser ganske enkelt hvilken klasse Lars besidder, og derfor ser vi ham selvfølgelig som en spiller, som igen er at finde blandt de sidste. Vi fik fat i en meget hemmelighedsfuld Lars Korreborg, der formentlig lige skal sunde sig lidt mere før han skal forsøge at vinde sin første Open i år:

“Hvad forventer du af Aalborg Open?”

“Jeg forventer et godt event i nye omgivelser i et storcenter. Det bliver spændende med det pres og larm der kommer.”

“Hvor meget kommer du til at forberede dig op til turneringen?”

“Jeg har ikke haft tid til forberedelse, men går efter sejren alligevel.”

“Hvordan kommer du til at gribe kampene an til turneringerne?”

“Forventer at gå til kampen med forventning om at holde modstanderen fra store chancer og tage dem jeg får”

Lars lød til at have en stærk tiltro til sin konkurrent, eftersom at hans top 3 lød således:

“1. Lasse: da han er favorit udover mig selv.
2. Pilm: Ser ham som top 4 i Danmark lige p.t.
3. Barne: tror på min coach og teammate og hvis han ryger længere, så bliver jeg den der coacher”

Husk at du også kan oddse på Lars som vinder, og sikrer dig pengene 4,50 gange igen.

 

Med de ord lukker vi hermed af for optakten til CULT Cola Aalborg Open – Vi er klar til en drøn god turnering, og glæder os til at se jer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *