FIFA Team Copenhagen mistede for kort tid siden deres topspiller, Jesper ’Pilm’ Prang, som valgte at forlade teamet for at kigge efter noget større. De har derfor været på udkig efter en ny spiller, og han er hermed fundet, Viktor Skjoldbjerg Naur slutter sig fra dags dato til FTC truppen. Viktor vandt senest SG turneringen om et billet til Aalborg Open, samt en kasse Cult Cola i onsdags, og har ud over det også præsteret på offline scene, med en kvartfinale plads til UNG-DM og en finaleplads til de midtjyske mesterskaber i 2 mod 2 sammen med Andreas ’Andy’ Kirstein.

Vi har fanget hovedpersonen selv til et interview omkring hans tanker om skiftet:

”Hej Viktor. Det er netop blevet offentliggjort at du er blevet hentet til FIFA Team Copenhagen, hvor tilfreds er du med det skifte? ”

Jeg er meget tilfreds med skiftet til FTC, her i klubben er der et godt fællesskab, og nogle gode spillere og træne med. Så ja jeg er meget tilfreds. ”

”Hvad kommer du til at kunne tilføje til holdet?”

Jeg er et ungt talent, som kan udvikle sig og blive endnu bedre. Her i starten ved jeg ikke om jeg kan tilføje særlig meget, men jeg syntes at jeg er en fin online- og offline spiller, som vil kunne hive nogle gode resultater hjem til holdet.”

”Hvad forventer du af dig selv og dine holdkammerater i din tid på holdet?”

Jeg forventer at jeg vil komme til at lave nogle fine resultater, både online og offline. Det næste mål jeg har er at komme i top 64 til dm. Det jeg forventer af Kenneth og Paw er, at de kommer i top 16 i hver eneste turnering, næsten måske længere hvis det er nogle mindre turneringer. Det ved jeg også at de kan, for de er begge 2 nogle super gode spillere.”

Vi har også fået fat i FIFA Team Copenhagen’s manager, David Merkistein, som her kommer med en kort udtagelse om signingen:

”Tillykke med jeres nye spiller, hvilke tanker har i gjort jeg jer inden i hentede unge Viktor?”

”I første omgang gik mine tanker på at få en spiller ind, som allerede var etableret højt i FIFA miljøet her hjemme. Men efter Viktors flotte sejre hos SG og hans kvartfinalen ved junior dm, kan han hurtigt komme til at blive fremtidens FIFA spiller her hjemme. Så vi satser på at Viktor er fremtidens mand.”

”Hvad tror du han kan bidrage med? ”

”Lige nu er det måske lidt usikkert på det spillemæssige plan, men igen, så har han lige vist han godt kan slå de gode spillere. Så vores mål er at træne og videreudvikle ham til en topspiler her hjemme. For potentialet til at blive en topspiler det har han.”

FIFA Team Copenhagen truppen består nu af:

Paw ’Wap’ Bertelsen
Kenneth ’Bankeren’ Bank
Viktor Skjoldbjerg Naur
Jannick ’DaddyPower’ Larsen (Træner/Talentspejder)
David ’Prozac’ Merkistein Rasmussen (Manager)

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *