20. december: Claes ‘KegleKongen’ Hansen

0
957
Julekalender 2016 - 20. december
Året 2016 har for dagens hovedperson formentlig været det absolut bedste af hans nu efterhånden mange år på FIFA-scenen. Dagens hovedperson er Claes ‘KegleKongen’ Hansen – Læs her vores interview med Tricked-spilleren.

I går havde vi en snak med Daniel ‘Dingo’ Nørremark, som havde et stort år med flere store resultater – klik her, hvis du ønsker at læse dette afsnit. I dag åbner vi op for en ny låge, og her dukker Tricked eSport-spilleren, Claes ‘KegleKongen’ Hansen, op. Ligesom gårsdagens hovedperson, har dagens nøgleperson også haft et fremragende år, der har budt på flere flotte præstationer.

Claes Hansen blev vinderen af Sommerbold Esport 2016.

Claes har hele året spillet under det danske hold, Tricked eSport, og slutter hermed året af med en 9. plads-placering på den danske FIFA-rangliste. Årets største resultat for ham dog, må siges at være Sommerbold ESport-sejren, hvor han løb med 1. pladsen efter en hæsblæsende finalekamp mod sin holdkammerat, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf.

Men også på 2 mod 2-fronten, har Claes blandt andet bevist, at hans evne til at samarbejde i FIFA, er noget helt særligt. Hans samarbejde med den tidligere Tricked-spiller og nuværende OB-spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, må også siges at være noget ganske unikt, og de to har spillet sig frem til flere store 2v2-resultater såsom en 1. plads til CULT Cola Odense Open 2v2 og en 2. plads til 2v2 DM. Tidligere på året fastgjorde han dog for alvor sine samarbejdsevner, da han ved en enkel lejlighed, stillede op til Coolshop 2v2 med en ny makker, nemlig Magnus ‘Hacknus’ Larsen. Her nåede de hele vejen til finalen, der desværre måtte ende med et nederlag efter en flot turnering.

Alt i alt, har det her måske været det bedste år rent FIFA-mæssigt for Claes, der dog mente, at det havde været et meget blandet år, da vi snakkede med ham.

“2016 har været et meget blandet år – det blev året hvor jeg hev min første store titel hjem og året hvor jeg etablerede mig som top 10 spiller i Danmark, men samtidig har det også været et år med en masse blandede resultater. 2016 startede utrolig dårligt fra min side, men jeg fik vendt den dårlige stime, hvilket gjorde at jeg i løbet af sommeren spillede noget af det bedste FIFA jeg nogensinde har gjort. Desværre sluttede året af med et par dårlige resultater igen, hvilket egentlig skyldes den manglende tid jeg har haft til det nye spil de sidste par måneder. Alt i alt er jeg tilfreds med mit 2016, selvom jeg gerne havde set det gode spil forsætte gennem hele året – hvilket også er målet for det nye år,” fortalte Claes om sit 2016, som herefter kom med sin mening om, hvilken oplevelse, der har været den fedeste samt hvilket resultat, han var stoltest af – og faktisk stod én turnering for dem begge.

“Der er ingen tvivl om at Sommerbold var både den største oplevelse og mit største resultat i 2016 – det var utrolig fedt at opleve en lidt mere eksklusiv og lukket turnering, hvilket selvfølgelig i høj grad skyldes TV2’s involvering. Det skal dog også tages med, at DreamHack var en rigtig stor oplevelse – det var rigtig fedt at være med til et kæmpe Lan, hvor eSport i den grad er i fokus og samtidig var det super fedt at være ”på tur med FIFA drengene” og opleve den støtte og det sammenhold der er når vi deltager i noget.”

Som det blev nævnt længere oppe i portrættet, så har Claes hele året spillet for Tricked eSport. Et hold han mener, har betyder rigtig meget for ham i år.

Claes Hansen (til venstre) Kent Brylle (i midten) og Mohamad Al-Bacha (Til højre).

“At være en del af Tricked betyder rigtig meget for mig både personligt og spillemæssigt. Det er rart at spille på Danmarks bedste hold, men stadig have en vis sikkerhed i forhold til, at der ikke bliver skiftet ud i truppen konstant, som vi ser mange andre steder, hvilket jeg også tror er grunden til vi præsterer så godt – det er heller ikke nogen hemmelig at der er en vis status og presstige i at spille på et hold som Tricked, hvilket selvfølgelig også er en rigtig stor motivationsfaktor. Som jeg har sagt før så er jeg slet ikke i tvivl om at Tricked, og i særdeleshed Kent, har stor andel i at jeg fik vendt den dårlige start på året til noget positivt og fik motivationen på FIFA igen, hvilket gjorde at jeg kunne levere de resultater jeg gjorde i den sidste del af FIFA 16.”

Ligesom for så mange andre, står 2017 til gengæld for døren, og vi ønskede at høre, hvilke forventninger Claes havde til det kommende FIFA-år.

“2017 bliver forhåbentlig en del mere stabilt fra min side af, hvor jeg forventer at være med fremme hvor det er sjovt til langt de fleste turneringer jeg deltager i – Jeg føler jeg har fundet problemet på mit svingende niveau og jeg er ikke i tvivl om at jeg nok skal få rettet op på det, selvom det kommer til at kræve stort arbejde og meget træning. Ud over det så håber jeg på som minimum at holde min top 10 i placering på ranglisten og forhåbentlig også kravle lidt op ad listen.”

Dermed runder vi nu dagens afsnit af – Husk at følge med de sidste dage op til den 24. december, hvor vi hver dag bringer et nyt portræt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here