FC København går ind i eSport

0
11263

Ifølge Finans.dk, vil Parken Sport og Entertainment A/S snart annoncere at de går massivt ind i eSporten – faktisk med et årligt tocifret millionkøb.

Ifølge de kilder som Finans.dk har trykket på maven, så vil der vil blive tale om tre forskellige hold der skal stille op i FCK trøjerne til events i hele verden; det bliver hold i CouterStrike, DOTA 2 og i FIFA.

Den Administrerende direktør i PSE siger til Finans.dk:

“Vi følger selvfølgelig med i udviklingen inden for esport, som andre store fodboldklubber gør. Det er et spændende område, som man godt kan forestille sig FCK være en del af i fremtiden. Men om og hvornår det kan blive konkret, må fremtiden vise.”

Selvom han hverken be- eller afkræfter interessen i eSport, så tyder meget på at det kunne være på vej. I følge vores egne kilder på Sports-Gaming.dk, så ved vi at interessen for at tilknytte FIFA-spillere i FCK har været til stede et stykke tid – dog uden at der er taget konkrete beslutninger.

Hvordan FCK vil sammensætte holdene er ikke til at vide, men mon ikke der er nogle FIFA-spillere som finde deres bedste spil frem i de kommende turneringer for at stå så godt som muligt til at blive tilknyttet FCK. I forhold til Counterstrike-holdet, så kan man tænke at det kunne være aktuelt at tilknytte de danske Team Dignitas spillere som i går annoncerede at de forlader det amerikanske hold – spørgsmålet er dog bare hvor meget FCK vil satse på udviklingen af eSport-division for de gutter er nok ikke helt billige.

Det bliver ihvertfald spændende at se hvad fremtiden bringer – går FCK med på moden, så er vejen for alvor banet for resten af Superligaklubberne også.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here