I optakten op til den sidste turnering i dette års CULT Cola FIFA Tour har vi stillet skarpt på fire forskellige spillere på den danske scene. I dag er det Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, der er i fokus.

Årets sidste store turnering bliver også den sidste udgave af CULT Cola FIFA Tour for 2016. Efter tre turneringer i Aalborg, Odense og Aarhus, er København nu klar til at tage imod Danmarks største turneringsrække. For at sætte gang i en optakt har vi talt med nogle af Danmarks bedste spillere og talt med dem omkring deres forventninger til turneringen, deres spil i både FIFA 16 og 17 samt en snak om deres nuværende position på FIFA-scenen.

Køb din billet her

Niller efter sin kvalifikation til ESWC.

Niller efter sin kvalifikation til ESWC.

Nicklas ‘Niller’ Stensgaard overraskede de fleste, da han endte som vinderen af den danske ESWC-kvalifikation på imponerende vis. Med en flot gang gennem Winners Bracket sikrede han sig pladsen til ESWC. Selvom resultaterne dernede ikke viser nogen pragtpræstation, havde han alligevel spillet på plads og var også uheldig med mange af resultaterne. Han kunne også tage derfra med løftet hoved og mange roser fra holdkamerater og mange af de bedre spillere i Danmark. Derfor kommer han også ind til Copenhagen Open med mod på mere.

“Jeg føler mig rigtig klar til Copenhagen Open, og tror på at jeg får min første ’gode’ CULT Cola turnering resultatmæssigt. Sidste år var Copenhagen Open en kæmpe skuffelse fra min side, der kom jeg også med masse af selvtillid efter stor succes ved DM, men jeg har lært meget siden der. ESWC har givet mig lidt ekstra selvtillid, som bliver meget nyttigt til Copenhagen Open. Jeg kan tage en masse med mig fra ESWC, som kan bruges i de hjemmelige turneringer. Nu hvor man har været med i noget så stort som ESWC, tror jeg der vil komme lidt ekstra ro og fokus i fremtidige turneringer.”

Niller har alle dage været kendt for at være meget ydmyg omkring sines resultater, og hans ESWC-sejr var heller ikke noget andet. Han var lynhurtigt ude at takke sin coach, som han havde med sig på dagen – Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, som desværre ikke selv kunne kvalificere sig grundet alder. Han var tydeligt gennem hele turneringen en stor støtte for Niller, og han er også en af dem, som Niller for alvor har lært noget af.

“FIFA 17 passer nok lidt bedre til mig end FIFA 16, men jeg tror mest af alt på, jeg har spillet rigtig godt, fordi jeg har lagt rigtig mange timer i det og jeg har lært en masse fra FIFA 16, som har gavnet mig i FIFA 17. Jeg skal dog også takke Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg, Jesper ’Pilm’ Prang og Mikkel ’Rævehjorth’ Bach, fordi de har lært mig en masse, og jeg har spillet mange gode kampe med dem i FIFA 17. Jeg håber på, jeg forsætter med at spille godt.”

Holdet, som Niller har været på i ret lang tid nu, er Wicked Gaming. Det har været en rigtig god oplevelse for ham, hvis man spørger ham i hvert fald. Selvom hans flotte 3. plads til DM kom mens han stadig spillede under HVB eSports, og det var lidt småt med de helt store præstationer i starten af hans tid for holdet, så har han alligevel kun rosende ord til overs for holdet.

“Min tid i Wicked Gaming har været fantastisk indtil videre, og jeg er meget glad for at være en del af Wicked Gaming Akademi. Holdet passer mig godt og vi har et godt sammenhold på vores FIFA team, som gør at alle har det godt på holdet. Wicked Gaming giver nogle gode træningskammerater, og en god støtte til turneringer og udenfor turneringer.”

Til sidst bad vi Niller om at give et bud på top 3 til Copenhagen Open, og den lød således:

“Mit bedste bud til at vinde Copenhagen Open må være Jesper ’Pilm’ Prang. Ellers så skulle det være Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg eller. Mikkel ’Rævehjorth’ Bach.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *