Så er vi ankommet til ESWC, og vanen tro, så er det et galehus uden lige med kæmpemæssige udstillinger, flotte udklædninger og en stemning som ikke lige ses i lille Danmark.

I dag skal August “Agge” Rosenmeier i kamp for første gang hvor han spiller sine 3 første kampe – de resterende 4 spilles fredag eftermiddag. Kl. 14.00 skal Jeppe Rindom i aktion. Desværre er der ingen streaming hernede fra (udover finalen), så vi vil forsøge at holde jer up to date.

Opsummering

August har nu spillet dagens 3 kampe, og han lukkede ikke et eneste mål ind på 1. dagen – imponerende! En samlet målscore på 6-0 giver et solidt boost til morgendagens 3 sidste kampe – der skulle have været 4 kampe, men der har været et “no show” fra Amerikaneren, og derfor ligger Agge nu på 12 point. Det burde være nok til videre avancement, men nu er det vigtigt at kadencen holdes sådan den vigtige 1. plads sikres og dermed slutspilskamp mod en 4. plads.

Kamp 3: August “Agge” Rosenmeier vs. Yong Min “ROK_Killhouse” Kim

12.41 – Agge vinder 2-0

12.40 – Agge leger og dribler rundt i feltet – effektivitet tak!

12.38 – Et par yderligere mål vil være godt for målscoren, men med 3 sejre ser det godt ud!

12.37 – Agge presser på for yderligere mål, men stadig kun 2-0

12.34 – Nettet gik desværre lige men Agge fører 2-0 ved pausen efter mål af Cavani og Zlatan. Agge sidder på ALT!

12.30 – Kampstart

Kamp 2: August “Agge” Rosenmeier vs. Syahril “Warrior” Mispardi

11.46 – Agge vinder 3-0. Fuldt fortjent, og nu ser det godt ud!

11.46 – Agge kommer på tværs af en aflevering og spiller derefter en mand fri til tomt mål – 3-0!!

11.45 – Frispark på kanten af feltet – totalt mislykket kombination men giver alligevel en tilfældig chance som keeper redder

11.44 – 8 minutter tilbage og Warrior ændrer til en langt mere offensiv taktik – noget skal der ske hvis der skal point ud af denne kamp for ham

11.43 – Dette er Agge’s kamp – må aldrig være i fare!

11.42 – Stor chance men keeper slår den til hjørne

11.40 – Agge brænder straffe!! Andet straffe brændt nu – det må ikke blive en vane

11.38 – 2-0!!!

11.36 – Pause. Lidt rodet kamp og ikke så god organisation som tidligere set, men kampen burde ikke være i fare

11.35 – Tæt på at komme helt frit igennem – virkede dog som om der blev forsøgt at trække et straffe uden det lykkedes

11.34 – Flot dribling ind i banen og placering i det lange hjørne – 1-0 til Agge!!

11.32 – Meget lige kamp men overvægt til Warrior – dog uden det for alvor bliver farligt

11.31 – Agge spiller med Bayern og Warrior med Chelsea

11.30 – Kampstart

Kamp 1: August “Agge” Rosenmeier vs. Krasimir ‘Krasi’ Ivano

10.50 – Agge udtaler i interview til SG, at han var glad for at komme i gang og at det var meget vigtigt med en sejr til at starte med. Han følte det blev en nervøs kamp med mange fejl efter det brændte straffespark, men han holdt alligevel modstander til en enkelt chance – den var dog kæmpestor!

10.30 – Agge spiller med PSG. Krasi spiller med Bayern

10.26 – Kampen skal til at starte – en afslappet Agge ser ud til at have styr på tingene