I et vanvittigt drama gennem lower bracket kunne Aldin Ismajlovic sikre sig en plads i næste sæsons Waoo Liga, mens Jacob ‘Esser’ Esholm gik ubesejret gennem kvallen og tog den anden plads.

Flere af landets store spillere og de største talenter var tirsdag aften samlet, for at  kæmpe om de to pladser nye i Waoo Ligaen, som efter afbud fra Magnus ‘Shiny’ Olesen og August ‘Agge’ Rosenmeier var opstået. Med topspillere som Jesper ‘Pilm’ Prang, Frederik Rom og Claes ‘Keglekongen‘ Hansen tilmeldt turneringen, skulle der kæmpes hårdt for pladserne i den danske liga, og trods den høje kvalitet, var der alligevel flere overraskelser at finde i turneringen. Turneringen blev spillet i formatet Double Elimination, hvilket betyder at alle spillere skal tabe to kampe, før de er ude af turneringen.

Allerede i første runde ventede et opgør blandt to af Danmarks varmeste spillere, da Pilm og Rom stødte ind i hinanden. Her sejrede rutinen over talentet, og Pilm sendte dermed Rom ned i lower bracket. Pilm, som dukkede op med holdnavnet “Kval or Pension”, spillede sig herefter hele vejen til semifinalen, hvor Jacob ‘Esser’ Esholm stod i vejen. Han krydrede derefter en god aften med at slå Aldin Ismajlovic i den afgørende kamp og derfor var Esser første mand, som kvalificerede sig til Waoo Ligaen.

Nede i lower bracket fortsatte kampen om den sidste plads i ligaen, og her var der flere overraskelser at spore. En af dem var den populære Youtuber, Jakob ‘JK’ Kristensen, som for alvor fandt niveauet og leverede flotte kampe, indtil Pilm ventede i lower bracket. Pilm trak sejren i land og derfor måtte JK nøjes med top 6. Pilm mødte herefter ukendte Magnus ‘Kontranugget‘ Nielsen, som lige havde slået AGFs Lucas ‘FIFALucz’ Krøll ud af turneringen. Kampen udviklede sig til et ægte drama, og kom i forlænget efter en målrig affære. Ved 5-5 efter 120 minutter skulle det afgøres i en straffesparkskonkurrence, hvor Kontranugget trak det længste strå, og ligesom i sidste sæson måtte Pilm altså se sig slået på straffe.

Finalen bestod derfor af den helt store overraskelse, Kontranugget, og den lidt mere rutinerede Aldin Ismajlovic. Aldin bragte sig foran med 2-0. Kontranugget fik reduceret til 2-1, men kort efter slog Aldin til igen og bragte sig foran 3-1, og derefter blev den kørt sikkert hjem med en sejr på 5-1.

Dermed blev det Aldin Ismajlovic og Jacob ‘Esser’ Esholm som sikrede sig en plads i Waoo Ligaen sæson 2.

Fra Waoo Ligaen siger vi tak for en god og yderst spændende turnering med et højt niveau og et hav af spændende kampe! Blandt andet fik vi dette brag af et mål fra legenden Rio Ferdinand, som Kristoffer Lahn stod for:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.