Hvis du mangler inspiration til nye, gode In-Forms, så se med her på vores gennemgang af Ugens Hold!

Nu hvor ugens hold er udkommet (se linket her), så har vi valgt at tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige spillere. Vi har dog valgt at skippe de mest åbenlyse (læs: Ronaldo/Ibrahimović), og derfor giver vi nogle bud på rigtig gode spillere, der IKKE er de allerstørste. Vi vil fortælle deres styrker samt hvordan det er smartest at bruge spillerne.

PerisicDen første spiller, vi sætter fokus på, er IF Ivan Perišić. Hans kort er udadtil ret gennemsnitligt, men han har allerede en gang på året fået et In-Form kort, hvilket også er bevis for, at han naturligvis gør det godt i virkeligheden. Selvfølgelig virker 82 pace på ingen måde imponerende på en fløj, men det er heller ikke det, der skal fremhæves ved Perišić. Det er derimod hans fantastiske skud, samt hans 5 stjerner i spark med svag fod. Ud over dette har han også fantastiske afleveringer, der giver ham rigtig gode evner som fløj. Vores bud på, hvordan han spilles bedst, er i en 4-3-2-1 som meget fremskudt fløj. Man skal så vidt muligt prøve at trække ham ind i banen og tage sparkene med ham. Hans evner på bolden vil være rigtig gode, og derfor vil han klart være et godt bud i et Bundesliga-hold.

CarrilloDen næste spiller, vi har valgt at sætte fokus på, er højrefløjen André Carrillo. En lidt mere klassisk fløjspiller med høj hastighed og god dribling. Ligesom Perišić har han 4 stjerner i dribling, men dog ”kun” 4 stjerner i svag fod. Dette er dog stadig et ret så godt udgangspunkt for en alsidig fløjspiller. Han skinner dog primært i sin hastighed, sin dribling og sine indlæg. Derfor vil vi klart anbefale ham i en 4-3-3, i en vilkårlig udgave. Han skal dog bruges sammen med en høj angriber, men det er den sidste spiller, vi har med i dag, klart også.

CarrollDet er nemlig Andy Carroll. En spiller, der på ingen måde har talenter på bolden, men er guddommelig, når bolden er i luften. Med sine 1’91 rager han godt op i luften, ligesom hans heading-stats også er ekstremt gode. Du finder nok ikke en bedre hovedstødstager end Carroll. Han er nogenlunde hurtig med 74 pace, ligesom han også kan sparke ret så godt med 82 i skud. Hvis man køber Carroll, skal man dog være klar over, at man ikke får nogen Messi, men nærmere en gigant, der kan stå foran målet og heade samtlige bolde ind, der kommer til ham. En type som ham vil også være meget god i en 4-3-3 og få gavn af de mange indlæg, der kommer fra fløjene.

Dette var vores lille gennemgang af ugens TOTW. Skal dette blive et fast indslag? Skal vi bygge et hold op om 2-3 udvalgte spillere hver gang?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.