For godt og vel en måned siden startede Mark Fohlmann et nyt Pro Clubs projekt op, med forhåbninger om at starte et helt nyt kapitel i Virtuel Pro universet.

Pro Clubs, også kendt som Pro Klubber på dansk er et game mode, der lige siden starten af FIFA 11 har ligget langt under Ultimate Team i hierarkiet. Mange vil sige det er besynderligt, da man i dette game mode har et langt større fællesskab, samt en klub man kan have med alle sine FIFA-venner, da man kan spille op til 11 personer pr. hold, og styre sin helt egen Be A Pro.

Mark Fohlmann fra Esbjerg har så valgt at starte hans eget projekt op, hvor han håber på at kunne hjælpe det danske Virtuel Pro Club samfund et godt skridt den rette vej. Det vil han forsøge på, ved at lave sin egen liga, som bl.a. også kan hjælpe folk med at komme på det Danske FIFA landshold.

Vi har efterfølgende spurgt ind til Marks nye projekt, for at høre hvilke tanker, som ligger bag det, og hvad han forventer.

”Hej Mark. Først og fremmest, hvorfor og hvordan kom du frem med idéen om at lave en Superliga i Pro Clubs? ”

”Tja, det hele startede, da jeg blev udtaget til IFVPA Denmark, bedre kendt som Danmarks landshold i Pro Clubs. Jeg hørte at spillere, spillede i en såkaldt Pro liga. Jeg tænkte, at det kunne jeg da også gøre, med danske hold. Så jeg spurgte grupper om nogle synes det var en god ide. Jeg fik en masse positiv respons, så jeg tænkte igen at det skulle bare gøres. Jeg fik samlet managerne og sammen skabt en ny liga som jeg har valgt at kalde SL Superliga. Jeg håbede også på da jeg oprettede den, at få landsholdet i mere fokus, og gøre det endnu bedre og svære at komme på, hvis der kommer mange nye ansigter ind i Pro Clubs verdenen. ”

”Tror du selv på, at denne turnering kan give det store skub som der skal til, for en ny begyndelse for Virtuel Pro Clubs i Danmark, som kan få flere af de danske topspillere, og danske FIFA spillere generelt til at spille. ”

”Selvfølgelig tror jeg på det. Vi har allerede samtlige landsholdspillere med i ligaen, samt Danmarks 2. bedste Fifa spiller, Lars Korreborg. Siden EA fjernede samtlige vigtige funktioner i UT har jeg kun set positivt på Pro Clubs. Jeg mener også at det giver en vis form for Fælleskab, hvilket jeg mener er godt. Jeg håber på at andre folk, ser det samme i Pro Clubs, som mig.”

”Hvad vil du gøre for at holde denne turnering kørende? Der kunne jo ske det, at folk og især topspillerne begynder at droppe fra for at bruge deres tid på at træne noget mere Head to Head. Skal du have mere hjælp fra andre frivillige, eller har du evnerne til at holde styr på det hele selv? ”

”Først og fremmest vil jeg prøve at få landsholdet ind over, så spillerne har noget at spille for. Det kunne også være, at der måske ville komme præmier til vinderne, hvem ved? Jeg mener selv at jeg har evnerne til at styre det hele selv, men hjælp afviser jeg skam ikke. ”

Vi har nu hørt fra manageren af Esbjerg, og skal nu høre om projektet fra en anden side, fra en af Danmarks topspillere, som også er nuværende topscorer i ligaen, om hvad han syntes om dette projekt, nemlig Marcus Jørgensen fra Tricked eSport.

”Hej Marcus. Du topper lige nu topscorer-listen i Superligaen med 4 mål og to mål ned til nummer 2. Har du prøvet Pro Clubs før, eller var det bare begynderheld? ”

”Jeg har spillet Pro Club i 2-3 år nu, men aldrig det jeg sådan har gået mest op i, men derimod UT. Men jeg synes Pro Club er sjovt, da man selv har fuld kontrol over en selv, og man starter på at være 75 rated, og så bygger man ellers bare en selv op, med at klare nogle bedrifter Og så er jeg da helt klart tilfreds med at toppe topscorer listen efter første runde, og det håber jeg kan holde i et godt stykke tid. ”

”Okay, du nyder sikkert turneringsforløbet lige nu, men tror du, at du vil fortsætte i de 19 resterende runder endnu? Eller kunne det tænkes, at du hellere vil bruge din tid på at træne op til større og vigtigere kommende turneringer i FIFA 15? “

”Ja, jeg nyder det da lidt, og man må da håbe det kan forblive sådan. Jeg regner og håber med at fortsætte hele sæsonen, men når der kommer turneringer i 1vs1, vil jeg helt klart forberede mig til dem, men det tror jeg ikke forhindre, at jeg ikke kan spille med i en Pro Club Superligaen. ”

De nuværende 8 Pro Clubs hold, har indtil videre færdiggjort 1. Runde af Superligaen, hvor Sønderjyske har indtaget 1. Pladsen i ligaen efter deres 6-1 sejr imod Esbjerg.

ligatabel

Har man efter at have læst det her fået lyst til at deltage i turneringen kan man stadig nå det.

Minimum kravet er 5 spillere pr. hold, men et maksimum er der ikke. Selvfølgelig er der kun plads til 11 på en bane, men så må man vel bare spille sig på holdet, ligesom man skal i virkeligheden, hvis man vil til tops. Der regnes også med at udfylde alle holdene på et tidspunkt så der ikke “kun “er 8 hold.

Du kan henvende dig til Facebooksiden for mere information eller hvis du har interesse i at deltage i turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.