Det er snart en uge siden, at Copenhagen Games blev spillet, og vi har nu flere reaktioner fra turneringen. Turneringen blev vundet af svenskeren Filiph ‘Skoldie‘ Sköld, som vi snakkede med i mandags, mens Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup fra Tricked Esport blev nummer 2, hvilket han føler var bedre end forventet:

Jeg havde ingen forventninger inden turneringen, da mit Fifa har været på standby siden min VM kvalifikation. Forhåbningerne stiger selvfølgelig i takt med, at man avancerer i turneringen, men med så mange gode spillerle fra både ind- og udland, så er man nødt til at holde benene på jorden. Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med min præstation og min måde at spille på. Stemningen var helt fantastisk, og jeg kunne virkeligmærke opbakningen, specielt i finalen fra de danske spillere”, udtalte sølvinderen, som også havde en kommentar til to yderst tætte kampe i turneringen:

I min kvartfinalen mod russeren Exu_Kefir vidste jeg, at det ville blive en svær kamp, og den havde også alt. Efter at have udlignet til 3-3 i første kamp, som var et mindre comeback fra min side, så følte jeg mig egentlig ret meget ovenpå til returopgøret, men med et dumt rødt kort efter 13 minutter, måtte jeg virkelig træde i karakter for at vinde kampen. Det gjorde jeg også og fortjente 100 procent min 2-0 føring. Derfra kom jeg under et hårdt pres, der resulterede i en russisk reducering. I finalen mod Skoldie spillede vi et par intense kampe og vinder hver en kamp, begge med 3-2. I den sidste og afgørende kamp føler jeg, at jeg er lidt uheldig med returbolde og riposter, og da han scorer til 4-2 på endnu en ripost, så giver jeg op.”

MrSuit havde også en yderst tilfreds manager, som udover at coache sine spillere, også måtte tage ansvaret for afviklingen af turneringen:

I forhold til det niveau, der kom ud af 16/dels-finalerne, synes jeg, at de har klaret det flot, både Oliver ‘Oli‘ Døssing, der vendte 0-2 til 3-2 og  Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz, der havde en hård kamp mod Noerlen i en 3-4. Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup havde nok den hårdeste vej mod de fleste af udlændingene, hvor han f.eks. slog den bedste spiller i Rusland. Personligt havde jeg det svært ved begge opgaver til Copenhagen Games, og jeg føler lidt, at jeg burde have været er mere for Oli og Barnewitz igennem gruppespillet, men jeg har nu lært af det og vil ikke lade tingene køre på samme måde igen. Med hensyn til Suit, så er jeg stadig ved at lære hans spillestil at kende, da det er en meget eksplosiv spillestil, han har. Jeg synes dog, at han kæmpede godt. Der var nogle små ting, man altid vil kkunne ændre på, men jeg vil ikke klandre ham for hans spil, da han var fantastisk stærk gennem hele turneringen“, udtalte manager Peter ‘pmvejle‘ Møldrup.

Følg med senere i dag, hvor der også vil være reaktioner fra August ‘Agge‘ Rosenmeier og Jacob ‘Noerlen‘ Noermark, som begge endte i top4

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.