Gårsdagens Pricerunner Cup blev som bekendt en stor succes, med en sejr til tRICKED eSports Lasse ’Kongen’ Bækkelund. Han slog i finalen den nye Copenhagen Wolves-spiller Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg. 3. pladsen gik til Korreborgs holdkammerat, Mathias ’Revi’ Iversen.

De to gruppespil forløb uden de store overraskelser, hvor man så stort set alle de store spillere komme videre fra. Det var dog først i slutspillet, hvor konkurrencen for alvor spidsede til. Allerede i første runde måtte man se flere store spillere ryge ud. Dette inkluderede både tRICKED eSports Anders ’MrSuit’ Bollerup, der måtte se sig slået af semifinalisten Waheed ’The Kid’ Obayd, samt forhåndsfavoritten til turneringen, den danske verdensmester August ’Agge’ Rosenmeier, der tabte til et endnu ubeskrevet blad, kaldet ’HassanPlayer’.

I de to efterfølgende runder så man topspillerne Daniel Barnewitz samt Jacob ’Kragefucz’ Kragelund ryge ud til henholdsvis Lasse ’Kongen’ Bækkelund og Waheed ’The Kid’ Obayd.

Semifinalerne stod så mellem netop Waheed ’The Kid’ Obayd og Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg samt mellem Lasse ’Kongen’ Bækkelund og Mathias ’Revi’ Iversen. Disse to kampe endte altså som to 2-1 sejre til henholdsvis Kongen og PrimeTurbo, mens The Kid og Iver måtte kæmpe om 3. pladsen. Her blev det så som tidligere nævnt en sejr til hhv. Lasse ’Kongen’ Bækkelund og Mathias ’Revi’ Iversen. Især finalen er speciel at fremhæve, da ‘Kongen’ vandt med imponerende 7-1. ‘Revi’ tog sejren med 2-1 over ‘The Kid’. Bækkelunds tanker om sejren kan ses her:

 

Vi har desuden fanget Kongen til et kort interview omkring hans sejr.
“Stort tillykke med sejren! Så du på noget tidspunkt af turneringen dig selv som favorit?”
“Da August røg ud, så var forventningerne jo, at det var mig eller Lars, der skulle tage sejren, men jeg så aldrig mig selv som favorit.”
“Hvorfor tror du, det lykkedes så godt for dig – bl.a. i din 7-1 sejr i finalen?”
“Jeg holdt hovedet koldt i slutspillet og tog en kamp ad gangen. Jeg sørgede for at holde mig til min egen spillestil, og tage initiativet i kampen.”
“Hvor/Hvornår kommer næste store sejr?”
“Der er jo både de midtjyske mesterskaber, samt Aarhus open allerede her i Marts, så det er de næste events jeg dukker op til. Men jeg tager det som det kommer, og jeg regner ikke med noget.”
Hvis du vil se resultaterne i slutspillet samt fra 2. gruppespil, kan de desuden ses her.

Vi takker for en god turnering, og samtidig takker vi Lokalscore for et godt samarbejde! Samtidig skal der lyde en stor tak til Papproduction som leverede en lækker streaming udsendelse – som altid!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.