Vi kan her på Sports-Gaming afsløre, at topspilleren Mathias ‘Revi’ Iversen forlader det danske storhold Copenhagen Wolves. Mathias har på det seneste haft store resultater, blandt andet med en flot 3. plads til Pricerunner Cup. Han har dog ikke været på helt samme niveau som de andre topstjerner på holdet over den seneste tid. Vi har talt med holdets manager, Simon Juul Mortensen, om denne beslutning:

“Hej Simon. Hvorfor skilles jeres veje med Revi nu her?”
“Hej Andreas. Desværre måtte vores veje skilles, da Mathias ikke har den ønskede tid til FIFA lige nu. Det er ikke nogen hemmelighed at Mathias er rigtig gode venner med os allesammen, og sammen med sit høje niveau, hørte rigtig godt til i vores fold. Desværre har han bare en del andre prioriteter lige nu, der gjorde at han ikke længere kunne fokusere nok på FIFA.”

“Mathias har ikke haft samme høje niveau som de andre, har det været medvirkende til hans forladen af holdet?”
“Jeg vil ikke sige at Mathias’ niveau har været lavere end de andres. Til Pricerunner Cup cruiser han hele vejen til semifinalen, med noget af det bedste FIFA jeg længe har set. Desværre røg han til Lasse på et voldsomt langskudsmål dybt inde i ekstratiden, og måtte se sig slået der. Derfor er det altså på ingen måde grunden.”

“Har I nye signings i tankerne allerede nu, eller er tre en god størrelse?”
“Lige nu har vi ikke nogen ny klar, men vi holder altid øje med potientielle signings. 3 mand er et rigtig fint tal for et storhold som os, men jeg ser også at en tilføjelse er mulig i den nærmeste fremtid.”

Mathias ‘Revi’ Iversen har nu udtalt sig om skiftet – du kan læse mere her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.