Det tegner sig i år til at blive et stærkt felt, som stiller til start til det traditionsrige Copenhagen Games – Og du kan stadig nå at være med.


Copenhagen Games er utvivlsomt Danmarks største Esport event målt på både deltagere, præmiepenge, tilskuertal og prestige. I år har Copenhagen games igen FIFA på programmet, og det tegner sig allerede nu til at blive et yderst stjernespækket felt, der skal dyste om den samlede præmiepulje på 15.000 kroner. I år er eventet blevet rykket fra Øksnehallen til Bella Centret, hvilket har øget kapaciteten til 12.000 m2.
FIFA turneringen som løber af stablen fredag den 30. Marts i Bella Center København, er et event du bare ikke må gå glip af.

Mød de største danske FIFA-spillere

Copenhagen Games har tradition for at tiltrække de største danske FIFA spillere. Årsagen skal findes i de fornemme rammer samt den enorme prestige der er på spil ved eventet. Derfor har du blandt andet mulighed for at møde følgende spillere til turneringen:

August ‘Agge’ Rosenmeier – Hashtag United
Den mangedobbelte Danmarksmester og dobbelt verdensmester vil i år være at finde blandt deltagerne, når han tørner ud for det britiske mandskab Hashtag United. Agge har været flyvende i år, hvor han igen jagter en plads blandt det fineste selskab til det officielle verdensmesterskab.

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – Manchester City 
Marcus repræsenterer til dagligt det mægtige storhold Manchester City og var sidste år som eneste dansker kvalificeret til det officielle verdensmesterskab afholdt i London, efter at have vundet VM for klubhold med Brøndby eSport.

Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach – Tricked Esport
Sidste års vinder af Copenhagen games som til daglig repræsenterer det danske storhold Tricked eSport. Mikkel er i øvrigt at finde øverst på Danmarksranglisten efter et fabelagtigt 2017. i 2018 har han formået at tage skridtet op. Således er han blandt andet kvalificeret til FUT Champions Cup i Manchester som finder afsted næste måned.

Lars ‘Primeturbo’ Korreborg – AGF Esport
Nummer to på den danske rangliste og har været flyvende i FIFA 18, hvor han har opnået top fire placeringer til stort set samtlige offline turneringer. Lars repræsenterer det nye danske Esport-hold, AGF Esport.

Du kan stadigvæk nå at sikre dig din billet

Billetsalget til FIFA Turneringen fortsætter frem til lørdag kl 20.00, eller frem til, at det maksimale antal deltagere er nået. Du kan læse mere om eventet og købe din fifabillet på Copenhagen Games hjemmeside copenhagengames.com

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.