Så er det blevet tid til den sidste episode af vores artikelserie her, og vi skal kigge på det mere interessante som er skills! Jeg har 3 hold liggende til jer, og jeg er spændt på hvad I siger til dem, så lad os komme i gang!

skilling 3 ud af 3

bronze

Se holdet her

Der findes kun én 5-stjernet skiller i bronze-kategorien, og det er Zicu fra Romanien, som spiller i den koreanske liga. Han er utrolig svær at linke med, så han er desværre ikke med på holdet. Hans pace på 48 gør ham også ret underlig at spille med, så medmindre man er en mester til at drible, så er det ikke noget man behøver at røre ved. Men ja, de første spillere jeg vil nævne er dem med 4 stjerner. begge angribere, Villarreal & Zardez, ligger ekstremt godt til dette skill-team, og med deres okay pace kan de også løbe fra de fleste bronze-spillere. De er bestemt gode at spille med, men kan du ikke nogle skills der er nyttige i løb, så er det ikke fordi du bare kan spurte fra modstanderens forsvar. Personligt er jeg ikke den bedste skiller, så det var et svært angreb at spille med for mig. Begge kanter har også 4 stjernet skills, så de kan også trylle lidt ude på kanten.

De 10 kampe:

U-U-T-U-V-U-T-T-V-U

silver

Se holdet her

Så er det tid til sølvholdet, som jeg selv mener var ret fedt at spille med. Vi har to gange 5-stjernet spillere i Masuku og Morais, og derudover har vi ret mange med 4 stjerner, som også gør det muligt at tricke en del! Derudover kan der her hold faktisk også spille fodbold, modsat bronze-holdet, og i sær midtbanen slog mine ben væk. En rigtig stærk defensiv samtidig med nogle driblestærke kanter og effektive angriber, et rigtig spændende hold. Diogo har 72 i skud, og det er nogle meget hårde skud han kan fyre af, så hvis I prøver ham – tøv ikke, men skyd!På en eller anden måde forbinder jeg driblestærke spillere med hurtige spillere, og det var også derfor jeg fandt Ferreira fra den russiske liga frem. Hans 81 pace gør det svært for modstanderens angreb at komme forbi.

De 10 kampe:

U-V-U-V-U-U-V-V-T-U

gold

Se holdet her

Tid til det sidste hold for denne artikelserie – tid til de bedste billige skillere! Jeg har gjort lidt mere ud af det offensive her, så vi har for eksempel en Costa fra Shakhtar nede på en CDM, så han kan linke perfekt til Bernard, som er et must for et billigt skill-team. Vi har Bernard, Ronaldinho & Jadson som de offensive midtbanespillere, og kan man skille, ja, så er det her holdet du skal bruge! Alle tre med 5-stjernet skills, og oppe foran kan Pato både løbe fra forsvaret, drible og skyde sig frem mod mål – ekstremt alsidig angriber, som også har 4 stjerner. Som man kan se på holdet, så er den højre defensive midtbanespiller en sølvspiller, men undervurder ham ikke – han spiller ekstremt godt, og er god i defensiven samt en god offensiv hjælp. Alt i alt et konge-hold, og med de offensive kræfter kan man virkelig skabe chancer!

De 10 kampe:

V-U-U-T-V-V-V-U-V-V

3 stjerner

3. Masuku

– Jeg har ikke noget valg – når jeg ser en sydafrikaner med 5 stjernet skills som kan afslutte ind i banen, så er jeg solgt. Han er en højrebenet venstrekant, så han er rigtig god til netop dette, og så fik han også scoret en enkel frissparkskasse – dejlig spiller.

2. Ronaldinho

– Ronaldinho er og bliver bare en legende. Hans driblinger er ligefrem smukke at betragte. Han har ikke rigtigt pacen med dig, og det er også grunden til, at han må nøjes med en 2. plads. Ronaldinho er for undervurderet af en legende at være!

1. Bernard

– Han er simpelthen vanvittig at spille med. Hans pace gør ham næsten umulig at fange, så at hans styrke kun er på sølle 21, så kommer du nemt væk fra modstanderen, hvis bare du er hurtig på knapperne. Det var imponerende så gode driblinger, så gode afleveringer og så gode skud han kunne levere.

 

Det var så sidste episode i denne artikelserie, og jeg håber I har kunne bruge det til noget, selvom en video selvfølgelig ville kunne fortæller jer mere og vise nogle af de ting man kan skabe med så billige hold.

Hvis du ikke så vores anden episode, hvor der blev kigget på de hurtigste spillere, så kan du se den her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.