Når Agge på onsdag skal dyste om en plads i det kommende verdensmesterskab, skal alt fokus rettes mod spillet, mener manager Daniel Sichlau, vi har talt med.

Sidst vi snakkede med Daniel Sichlau, havde det stadig forholdsvis nye medlem af ‘Team Agge’ netop startet sit samarbejde op med den dobbelte verdensmester, August ‘Agge’ Rosenmeier.

Nu, omtrent fire måneder senere, har samarbejdet allerede set mange lyspunkter med blandt andet en aftale med Splay Danmark. Marginalerne i de vigtige turneringer derimod – tja, de har til rigtig mange tider ikke faldet til danskerens fordel, og det skal August Rosenmeier og Daniel Sichlau nu forsøge at lave grundigt om på, når Agge på onsdag skal i ilden i München til den vigtige VM-kvalifikation, FIWC Regional Qualifiers.

August Rosenmeier på Parc Des Princes. Foto: PSG eSports / AR19.

Med sig har han denne gang blandt andre Daniel Sichlau, som mest af alt skal hjælpe Agge med at rette fuldt fokus på sit spil. Her har manager Sichlau fået sig en helt særlig rolle: “Jeg rejser med Agge til München og sørger for det praktiske og dækningen på Agges egne kanaler. På den måde kan Agge fokusere hundrede procent på at performe. Jeg glæder mig til at opleve det hele på nærmeste hold, og måske svinge forbi en sydtysk bierhal, hvis det hele flasker sig sportsligt.

Og Daniel Sichlau har da også stor tro på, at det kommer til at flaske sig sportsligt: “Mine forventninger er høje. Agge har vist højt niveau hele foråret. Marginalerne har ikke været på hans side, men det kommer de nu. Det er jeg ikke i tvivl om. Senest præsterede han jo bedst over 26 kampe i Waoo FIFA Liga. Nu skal de sidste procenter lægges ovenpå, så de sidste stik bliver hevet hjem.

Agge er endt i gruppe 4 sammen med blandt andet danske Frederik Fredberg, vi for nyligt snakkede med. Spørger man Daniel Sichlau, ville en gruppesejr og billet til FIFA Interactive World Cup bestemt være en vigtig brik i det spændende samarbejde, de to har gang i.

Grupperne til FIWC Regional Qualifiers.

Det er vigtigt at kvalifikationen kommer i hus, da den giver os de bedste betingelser for at rykke videre frem. Det store arbejde bag kulissen hos Team Agge har indtil videre udmøntet sig i en kontrakt med Splay Networks og mange andre samarbejder, som ser dagens lys inden årets udgang. Så en VM-billet ville selvfølgelig være en vigtig fjer i hatten. Det her vi helt bevidste om.

Du har mulighed for at følge August Rosenmeiers gruppe nu på onsdag, så sørg derfor for at holde her på siden, hvor vi vil være klar med links til diverse streams.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.