fifa-15-career-mode-teamsheetsI dag skal vi sætte fokus på endnu flere features fra det nye FIFA 15, som EA har offentliggjort under Gamescom. Vi har allerede sat fokus på FUT 15’s nye features, ligesom vi også har vist de nye legends, der kommer til Xbox samt det nye målmandssystem, der skulle forbedre AI’en markant. EA har også offentliggjort detaljer omkring karrierespillet samt generelt nyt omkring bl.a. Pro Clubs, som vi skal dække her.

Karriere-spildelen

Spillervækst – Spillervæksten bliver mere realistisk i FIFA 15. Ældre spillere går ikke på pension så hurtigt, mens yngre spillere er bedre til at få udløst deres potentiale, hvis du altså lader dem gøre det med masser af spilletid!

Globalt transfernetværk – Agenterne bliver bedre til at spotte, hvis du mangler forbedringer på en position på holdet, ligesom de kan foreslå spillere i forhold til det hold, du gerne vil lave.

Ny spillersøgning – Spillersøgningen bliver nu mere flydende. Dette vil sige, at man nu finder dem hurtigere, ligesom den også finder resultater, mens du stadig søger.

Historie og præsentation – Præcise og dybdegåande analyser af spillere, hold og ligaer bliver nu et element, der kommer til at være med i kampene, samtidig med at du går igennem karrieren.

Holdstyring – Dette er klart den største tilføjelse til den “nye” karriere-spildel. Man kan nu lave op til seks forskellige holdkort, som kan tilpasses forskellige kampe og turneringer. Dette vil inkludere ting som:Holdkort

Instruktioner – Du kan selv indstille samtlige 10 markspilleres mentalitet, løbstyper og så videre.
Formationer – Sæt formationerne på forhånd og vælg den bedste mod den modstander, du skal møde.
Roller – Sæt anfører, frisparkstagere, hjørnesparkstagere og så videre i samtlige holdkort.
Taktikker – Lav din egen taktik, inden du går i gang med kampen, ligesom du også kan bruge dem, der allerede er lavet.

Pro Clubs og andet

Den største ændring, der kommer til Pro Clubs, er den øgede mulighed for individualisering. Det vil nu også blive markant lettere at komme ind i kampe.

FIFA 15 - Pro ClubsPlay-mode – Denne kommer til at blive en meget mere flydende version, hvor man lige efter en endt kamp vil blive smidt ind i kø for en ny kamp, hvor alle bevarer de samme positioner. De, der venter på at slutte sig til deres hold, kan se en liveopdatering på resultatet og vente på næste kamp med deres holdkammerater.

Scout – Man kan nu sende en scout ud for at kigge efter spillere til sin Pro Club. Du kan se andre Pros, hvor langt de er med deres færdigheder, deres rating, samt sende en invitation til at være en del af din klub.

Tilpasning – Der kommer en helt ny menu til at redigere sin Pro, der hedder Style. I denne kan du lave en speciel straffe- og frisparksstil, eller vælge den løbestil der passer bedst. Desuden kan man nu også se eksempler på fejringerne i menuen.

Der er ud over alt dette også blevet tilføjet en ny gamemode, der hedder Tournament Mode & Guest Play. EA har ikke udgivet mange informationer om dette endnu, men vi afventer det med spænding!
Der er efterhånden blevet frigivet en del informationer om det kommende spil, og mange af de nye elementer og features er noget som spillerne tidligere har efterspurgt; skønt at spillet bevæger sig i den rigtige retning.

Hvad ser du mest frem til ved Fifa 15?

Køb Fifa 15 billigt!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.