Mickey Mouse Cup 2015 blev afsluttet optimalt

0
1053
Der var dømt FIFA for alle pengene lørdag aften fra klokken 17, da 13 spillere fra FIFA-scenen, dystede i mod hinanden i Mickey Mouse Cup 2015, og det var Jesper ‘Pilm’ Prang, der løb med den endelige sejr.

Niveauet fra start var meget højt, og alle kunne faktisk følge med. Det blev til en masse kedelige 0-0 kampe, og de fleste af dem, desværre på den konsol, hvor streamingen kørt af e-Bold.dk var sat op. Alligevel var der en meget god stemning til Mickey Mouse Cup 2015, som også udgav høj intensitet. På forkant havde man aftalt at præmien burde gå til byturen, men nogle få spillere, Uden at nævne navne (Barnewitz), blev forhindret i at tage med i byen, og derfor havde sagt inden, at pengene gik til egen lomme. Derfor havde spillere såsom Daniel Barnewitz ikke tilhængerne bag sig, men det forhindrede dem dog ikke i at spille op til deres absolut bedste.

Som sagt overstående, så endte utroligt mange kampe med et X, og siden at fire mand gik videre fra hver af de to puljer, så havde alle dermed stadigvæk en chance for at gå videre, da vi var halvvejs inde i gruppespillet.

Aftenens første store overraskelse kom, da Magnus ‘Anqes’ Andersen indledte gruppe 1 med en 1. plads efter at halvdelen af kampene var blevet spillet. Desværre for Anqes vendte begivenheden sig for ham. I hans tre næste og meget svære kampe mod henholdsvis Jesper ‘Pilm’ Prang, Parampreet ‘Paro’ Singh og August ‘Agge’ Rosenmeier, blev det til hele tre nederlag i træk. Han stod stadig som viderekvalificeret, men dermed blev spændingen sat op til den 7. og sidste runde, hvor at Wahed ‘The-Kid’ Obayd og Mads ‘Strack’ Hansen begge skulle tabe sine kampe for at Magnus ikke skulle ryge ud. Her stod Wahed overfor Agge og Strack overfor Pilm. Wahed kunne nøjes med en uafgjort, men hvis Strack så vandt, så skulle Wahed altså vinde kampen for at gå videre. Efter 25 minutters spil gjorde Strack det så til 1-0 i sin kamp, og så var Wahed pludselig under pres. Pilm udlignede samtidigt med at den anden kamp stadig stod 0-0, men sent i anden halvleg tog Strack endnu en gang førringen, og var på det tidspunkt videre, men da Pilm så gav bolden op, nåede han ikke at miste den før at den lå nede i Stracks mål. 2-2 sluttede kampen, og i den anden skulle Agge så dermed score to mål for at Wahed ville ryge ud, men kampen sluttede 0-0, og dermed en lettet Wahed.

I den anden gruppe var der ikke lige så meget spænding i den sidste runde, eftersom at Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Simon ‘Mr-Juul’ Mortensen allerede var dømt ude. Adel ‘Drogba’ Daher var her flyvende og tog førstepladsen i gruppen efter blandt andet en 5-0 sejr over Barnewitz. ebold

I kvartfinalen satte Simon og og Peter ‘PMVejle’ Møldrup sig på streamen,og første kamp her var i mellem Jeppe ‘JeppeRindom’ Rindom og Adel, og her fik Adel kæmpet sig frem til en 1-0 sejr efter en kamp, der svingede meget frem og tilbage. Adel skulle herefter op mod Barnewitz for anden gang. Her var det Barnewitz mulighed for at få revanche, og den chance tog han til sig og var derefter klar til finalen. Her skulle han enten møde Paro eller Pilm. Pilm havde inden vundet over Wahed med 2-1, og Paro som havde overrasket en del med at gå videre fra gruppespillet, overraskede igen og havde slået Lasse ‘Kongen’ Bækkelund ud. Her var endestationen så også for Paro, der ellers havde lavet et meget fint resultat med en semi-finaleplads.

Finalen

Folket var finaleklar, og imens at Simon og Vejle fortsatte med at underholde seerne derhjemme, så var underholdningen også i top bag de to finalister, hvor der flittigt blev sunget “Vi er hesteneeeee”, efter at Pilm havde fortalt, at han ville donere pengene til byturen, trods at han ikke kunne tage med videre. Dette satte et punktum for hvem som der skulle holdes med, og derfor faldt valget på Randers FC og Jesper Prang.

Det blev også Pilm, der vandt den endelige turnering, og han fortsatte dermed formen fra SG Plus turneringerne her i vinteren, hvor han har vundet fire i træk. Barnewitz kunne være tilfreds med en god 2. plads, imens at der ikke var andre sure miner rundt omkring på deltagerne. Pilm kunne udover æren og følelsen af at give en bytur til de andre, også få glæden af to nye spil – Far Cry 4 og The Crew, som Agge foreslog, at han kunne gå hjem og blive distraheret af, sådan at andre også ville kunne få lov at snuppe en SG-Plus sejr.

3. halvleg
lasse
Lasse ‘Kongen’ Bækkelund var meget udkørt efter en lang turnering.

3. halvleg blev spillet på Mama’s Club, og den var deltagerne også meget begejstrede for. 7 af dem tog herind, men det var nok Parampreet ‘Paro’ Singh, der løb med sejren, efter sin scoring efter cirka en halv times spilletid.
Hermed sluttede årets Mickey Mouse Cup 12 timer efter den var begyndt, omkring klokken 5 om morgenen. Alle deltagere med et bredt smil på læben og mere end klar til en ny omgang næste år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here